japacz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ponieważ mój eF chwilowo (mam nadzieję) jest unieruchomiony postanowiłem rozejrzeć się za czymś zastępczym :-) W jednym z hipermarketów wpadł mi w oko gustowny F-150 SVT Raptor. Niestety były tylko pomarańczowe ale stwierdziłem, że za 7.99 nie będę wybrzydzać... :kasztan: Jeśli ktoś z szanownych kolegów reflektuje to mogę pomóc w zakupie. Prowizja będzie na pewno mniejsza niż na mobile czy otomoto :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kolor rzeczywiście wściekły. Ile Cie wyniosły opłaty dodatkowe? :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 hehe - dasz sie karnac :D :D :D Jasne! Tylko musisz uważać, żeby mi lakieru nie porysować :kasztan: Kolor rzeczywiście wściekły. Ile Cie wyniosły opłaty dodatkowe? :-P No właśnie Drug... byłem na zakupach z kobietą i zostawiłem w kasie w sumie chyba ze dwie stówy... :-/ Ale jak bym sam kupował to jedynie dwa zeta za wózek do marketu, które i tak zwracają po wyjściu :kasztan: A tak wyglądał zanim zdjąłem folię z siedzeń: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja kiedyś chciałem sobie kupić Rama 3500 na bliźniakach, ale żona stwierdziła, że jestem dziecinny. Za bardzo nie wiem o co chodziło, ale chyba o to, że powinienem kupić Kenwortha, bo Ram 3500 to zabawka hehe :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A ja sobie kupiłem kiedyś Rama 1500 RC/SB 2 gen w skali 1:18 zdaje się, ale córka mi zdemolowała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja kiedyś chciałem sobie kupić Rama 3500 na bliźniakach, ale żona stwierdziła, że jestem dziecinny. Za bardzo nie wiem o co chodziło, ale chyba o to, że powinienem kupić Kenwortha, bo Ram 3500 to zabawka hehe :-P Raczej na pewno :-P :-P :-P Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a jak dużo pali ? bo kurcze podoba mi się , jc to się z tobą moge zamienić i Ci dam cadillaca Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No niezły jest :mrgreen: zagazowałeś już ?? :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No niezły jest zagazowałeś już ?? No co Ty... Japacz by zagazował :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No niezły jest zagazowałeś już ?? No co Ty... Japacz by zagazował :roll: to taka aronia była :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No niezły jest :mrgreen: zagazowałeś już ?? :mrgreen: Hehehe, akurat w tym egzemplarzu jest dość ciasno pod maską i instalacja wod-kan-co mogłaby się nie zmieścić :mrgreen: Poza tym na pace jest drugie koło zapasowe więc na butlę też nie ma miejsca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi