didli25 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam wszystkich jeszcze raz :-) długo mnie nie było ale powróciłem z dobrymi nowinkami ds Fordów , a wiec od dzisiaj tylko będzie się jeździło f350 , jest już zarejestrowane :lol: hah 13 piątek jednak dobra liczba , a druga wiadomość to ze coraz więcej FORDÓW widzę na drodze nawet mój chirurg sobie kupił f 350 czuje ze coś spodobało mu się przyszłe moje . Niestety tez się lekki problem pojawił , ponieważ po krótkiej trasie około 200 km coś zaczął świrować pawiana bo wszystkie wskaźniki zeszły na dol i się silnik sam wyłączył :-( (auto oczywiście było zatankowane :lol: ) co to mogło być ? bo auto jedzie po poniedziałku po innego amerykańca i żeby się nie rozkraczyło po drodze . mieliście tez takie problemy ? Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi