Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Co maja współnego? ano serce ;-) skrzynie 545 RFE, poza tym koniec z podobieństwem, na zdjęciach widać jak długi jest ramik. Wranglerek jest bardzo ugrzeczniony, dostał katalizatory i tłumiki. Jest tak cichy jak seria. katalizatory jednak wywale żeby nie był taki proekologiczny :mrgreen:. LINK - PARE FOTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Eeee tam trzeba było zrobić fajny bulgocząsy wydech. Niekoniecznie głośny.... ale ile taki bulgot V8 dodaje koni mechanicznych, a jak poprawia samopoczucie i werwe do walki :twisted: Co tu dużo gadać piękny. Szkoda tylko, że nie stoi na 39,5" boggerach.... to już byłaby pełnia szczęścia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja pitole :shock: Jaki ten Ram jest malutki :shock: Piękny jest ten Wrangler, z miłą chęcią zaliczył bym przejażdżkę takim monstrum. Wrażenia bezcenne, mastercard nie pomoże. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Seba, jakiego masz mechanika? Te klawisze 1-4 pod dachem to wybór programu silnika? Jedziesz jakieś rajdy w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja pitole Jaki ten Ram jest malutki Noooo a twój jest jeszcze ciutkę niższy przez te reosry z tyłu ;-) . Mo jest monstrualny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Hejka, no widzę że projekt skończony ! Jestem ciekawy jak "to"gada i co potrafi ! Czeman na fotki z terenu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Co tu dużo gadać piękny. Szkoda tylko, że nie stoi na 39,5" boggerach.... to już byłaby pełnia szczęścia :twisted: Budowałem go z myslą o szybszych oesach, bogger by sie nie sprawdził. Zawsze można kupić i mieć komplecik na zmiane, jedyne 10 tys zł z felgami :mrgreen: z miłą chęcią zaliczył bym przejażdżkę takim monstrum. Wrażenia bezcenne, mastercard nie pomoże. Z pewnością się odwdzięcze za Bully Doga ;-) Seba, jakiego masz mechanika? Te klawisze 1-4 pod dachem to wybór programu silnika? Jedziesz jakieś rajdy w tym roku? od GAZA, obudowa identyczna jak BRDM tylko że żeliwna, przełożenie 1:24 wolna :-? , ale nie nastawiam sie na walke z Polską czołówką, nie ten poziom przygotowania auta, do zabawy powinien wystarczyć klawisze pod dachem są do sterowania elektrycznymi wentylatorami 1. wolne/szybkie - praca ręczna 2. ręczne/automatyczne - tryb pracy 3. włączone/wyłączone Komputery znalazły się pod dachem w wiadomym celu Rajdy ? szykowałem go na DW i niestety brakło czasu. Coś się zaliczy ale trzeba jescze dopracować Jeepka. Jestem ciekawy jak "to"gada i co potrafi ! Czeman na fotki z terenu. pozdr jest bardzo cichy, nie chciałem robic przelotu, są dwa tłumiki po 150 KM każdy na strone A potrafi dużo bo już wcześniej nim śmigałem na jodle, tylko że na 4.0 R6 z 3 biegowym automatem i bez mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja pitole :shock: Jaki ten Ram jest malutki :shock: . kiedyś go miałem na 42 calowych kapciach, wtedy był prawdziwym monsterem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 kiedyś go miałem na 42 calowych kapciach, wtedy był prawdziwym monsterem To Twoje kapcie Sebek? Bo jak tak to czemu na nich nie jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 kapcie 12.5 szerokości :-/ , duża waga, kupione na szrocie od jakiejś budowlanej fadromy :mrgreen:, chłodnica dedykowana do TJ Hemi, na postoju w upały 30 stopni wentylator chodził prawie non stop, temperatura w normie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi