uBaW Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam jak pewnie zauwazyliscie nosilem sie z zamiarem sprzedazy mojej toyotki jednakze po obejrzenie roznych modeli pickupow stwierdzilem ze jest to jedyny model ktory mi w pelni pasuje (gabaryt prowadzenie komfort osiagi) z dostepnych modeli na naszym rynku no moze poza xrunnerem ale to za pare miesiecy jak sie pieniazki uzbiera.... autko jest w moim posiadaniu od 5 lat ma przebieg 580tys nie bierze grama oleju wody itd i jak dotad jezdzilo bezawaryjnie jednakze eksploatacja kosztuje...ztad wymiana calego przedniego zawieszenia doslownie kazdy element wszystko toyoty,nowe sprzeglo,pranie tapicerki,naprawa klimy,nowe opony at,nowe amorki,xenon i blacharka plus male przerobki jak nakladki na blotniki wydech malowanie oldschool panda itd itd:::::::::::::::o to efekt: w planach nowy przedni zderzak i swap na 1uzfe....dawca juz zakupiony w postaci soaera mysle ze po spieciu ze skrzynia manualna r154 ktora mam bedzie to juz naprawde fajnie jezdzic. z czesciami nie bylo latwo wszystko metoda prob i bledow pasuje od innych modeli z ciekawostek... sworznie dolne od hiace gorne od 4runnera koncowki hilux gumy wachaczy land itd itd....aaa i hamulce supra mk2 hihi p.s w moim chevim customowym padl silnik ech...... Proszę o staranniejsze pisanie postów (zgodne z zasadami pisowni polskiej) - Bull - admin Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trzymaj ją, takich aut już dawno nie ma. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 w polsce z moja 5 sztuk :lol: Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No fajnie fajnie. Musisz koniecznie na jakiś zlot przyjechać z tymi swoimi perełkami. No i częściej na forum bywać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 co do pisowni to przepraszam ale zagramaniaczak jestem :-( Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ok, jak nie możesz używać polskich znaków to spoko. Ale interpunkacja, składnia czy używanie wielkich liter to podstawa. Tekst jest wtedy bardziej przejrzysty i czytelniejszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 5 to coś mało, ale fakt faktem, dużo tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi