Kemlar Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam serdecznie wszystkich:) Od roku jestem szczęśliwym posiadaczek Silverado w wersji K3500 :) Zapraszam również wszystkich do mnie do klubu motoryzacyjnego w Warszawie ul. Racjonalizacji 7. Moim zamierzeniem jest zrobić miejsce spotkań dla fanów aut amerykańskich :-) Mam nadzieję że w również się przyłączycie. Pozdr Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witamy wagę ciężką. Napisz proszę coś więcej o swoim klubie, bo spoty warszawskie są u nas dość częste, co prawda w kameralnym gronie, ale zawsze mamy problem, gdzie się spotkać. Knajpa Route 66 to gównażeria, a parkingi CH też nie są zbyt dobre do spokojnego pogadania. Być może będziemy się spotykać u Ciebie... :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witamy. I cieszymy się , że w końcu jakiś Chevy do nas zawitał . No i ja się szczególnie cieszę bo HD. Fajny klasyk, prosimy więcej fotek 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam serdecznie, bardzo piękna maszynka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam :mrgreen: robi się ciekawie. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zdjęcia przeniosłem do działu Cheviego. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi