Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Sebek, i jak tam? Coś nic się nie chwalisz. Czekamy na relację z Rajdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nie pojechałem, wpisowe przepadło, jeep nie został przygotowany porażka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nie pojechałem, wpisowe przepadło, jeep nie został przygotowany porażka :evil: :-| Szkoda... wielka szkoda. Miałem nadzieje że jakieś doświadczenia będą nowe, fajne fotki itd... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi