Malin Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak piszę dla DODGów w 3city, że jakby co to mój przyjaciel zajmuje się dogłębną diagnostyką tych samochodów, więc w razie co służę pomocą. Okazuje się, że taki namiar to istotny element posiadania każdego auta..... po 3 dniach zapaliła mi się diodka CHECK ENGINE, co przyprawiło mnie o palpitację serca. Ale okazało się, że to zawór EGR daje o sobie znać, co w Hemikach często się ponoć zdarza - błąd P0406... ufff... Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Temat przeniosłem, bo tutaj polecamy lub odradzamy serwisy, które znamy. Wpisz coś więcej, jak możesz, jakieś namiary. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Może faktycznie będzie czytelniej.... Jarek ma mega wypasiony komputer, dzięki któremu jest w stanie odczytać w zasadzie WSZYSTKO co nasze Amerykany wymyślą i co najważniejsze jest w stanie zinterpretować, to co mu autko napisze. Opiekuje się moim Jeepem, a teraz Ramikiem. To przez niego mam taki samochód :) Zakład ma w Chwaszczynie k. Gdańska Tel.: 603 304 843 - zdecydowanie powołać się można na mnie. A przy okazji Jarek zjadł zęby na 5,7 Hemi budując auto wyprawowe w oparciu o klamoty DODGA. Sporo bawił się z jego elektroniką. Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Telesfora 1, Motorhouse? :shock: :-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie, nie są za to nie daleko..... Tam ma lokum od 3 miesięcy. Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W Chwaszczynie kupiłem swoją perełkę w Motorhouse i jestem bardzo zadowolony, dlatego byłem ciekaw czy o nich mówisz, bo nie pamiętam ani imienia gościa, ani telefonu. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack ram 3500 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jestem nowy w trojmiescie swierzo z usa i tam zajmowalem sie mechanika i elektryka ostatnie 25 lat, jesli ktos potrzebuje dobrego mechanika to sie polecam i nie mam myslenia jak wszystkie warsztaty naprawiajace auta z usa, jezdzi amerykanem to mozna go krojic wiecie o co mi chodzi Cytuj dodge ram 3500 dually 5.9 td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 i nie mam myslenia jak wszystkie warsztaty naprawiajace auta z usa, jezdzi amerykanem to mozna go krojic wiecie o co mi chodzi nie przesadzaj, są też uczciwe warsztaty. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi