Malin Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Powitać pickup'owe grono. Cieszę się, że mogę zasilić coraz liczniejszą RAMową ekipę w 3mieście - no i w PL :) To moje cudo, to 5,7 HEMI z 2006 roku z napisem SPORT na klapie :shock: Jest to kolejny Amerykanin w mojej rodzinie po JEEPie, z którego baaaardzo byłem zadowolony, choć maszynka była zaledwie 4ro litrowa :) A to fota: Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witamy serdecznie!!! Zauważyłem, że w ostatnich tygodniach pomorze zbroi się w pickupy fullsize. I o to chodzi, bo w tej części mapy była pickupowa nisza. Zapraszam do Strefy Klubowej celem wklejenia się do naszej mapy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam serdecznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zapraszam do Strefy Klubowej celem wklejenia się do naszej mapy. ZROBIONE .. Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam kolejnego po-Jeep-anego posiadacza Dodga . :-D Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witamy! Malin, czy jesteś posiadaczem BV206 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam kolejnego po-Jeep-anego posiadacza Dodga . :-D Hej, hej :) a Ty to ten sam Darecki z jeep.orga? Jak tak to się znamy przeca :) Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witamy! Malin, czy jesteś posiadaczem BV206 ? Ano tak, kupuję i sprzedaję i w między czasie mam :) Zapraszam na www.bv206.eu - to moje :) Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 O kurcze... To masz we mnie fana ;-) . Nie odpuszczę Ci teraz ... będę Cię męczył Malin, żeby przynajmniej raz w życiu mieć okazję się przejechać takim huggiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 O kurcze... To masz we mnie fana ;-) . Nie odpuszczę Ci teraz ... będę Cię męczył Malin, żeby przynajmniej raz w życiu mieć okazję się przejechać takim huggiem. W przelocie trzymam je na Kaszubach :) Jakby co, to polecam :) Zabawa jest niezła. Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Na pewno kiedyś wpadnę... możesz na mnie liczyć. :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Siema Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Malin, pozdro ... jak co możesz mnie spotkać Przymorze-Chylonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Malin, pozdro ... jak co możesz mnie spotkać Przymorze-Chylonia Ja mieszkam na Pustkach :) Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Malin, na jesieni sie pojawie w domu to zobacze twego blackhawka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Malin, na jesieni sie pojawie w domu to zobacze twego blackhawka :twisted: na jesieni??? Ty to sobie szalejesz :shock: Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Malin, Teraz Trinidad, 15tego Dominikana, a wrzesień w Hiszpani ;-) ... ale sie nie zachwycaj to taka praca :cry: wolałbym Dodgem po Trójmieście jeździć trzymając żone za kolanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wolałbym Dodgem po Trójmieście jeździć trzymając żone za kolanko. Garus, czy aby napewno żonę? Fullsize'y ze względu na odległość pasażera od kierowcy raczej sprzyjają rozwodom, a nie trzymaniu żony za kolanko ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wolałbym Dodgem po Trójmieście jeździć trzymając żone za kolanko. Garus, czy aby napewno żonę? Fullsize'y ze względu na odległość pasażera od kierowcy raczej sprzyjają rozwodom, a nie trzymaniu żony za kolanko ;-) no właśnie .....hehehe Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 drug, Jak mój Jr. siedzi z przodu, moje Kochanie lubi sie walnąć z córą na tylnej kanapie i nogi na podłokietnik. Jedziemy wtedy jakbyśmy z kanapy w salonie nie schodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ... a no to zmienia postać rzeczy, tylko takie trzymanie za nogę przy dzieciach jest tylko trzymaniem, a ilość miejsca w aucie aż prowokuje... ;-) :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 drug, Jak mój Jr. siedzi z przodu, moje Kochanie lubi sie walnąć z córą na tylnej kanapie i nogi na podłokietnik. Jedziemy wtedy jakbyśmy z kanapy w salonie nie schodzili. ooooo to jest właśnie minus tego auta. Jak moja małżowina siedzi z tyłu i ma nogi na podłokietniku, to zarządza masowani stóp :evil: przeca mam i tak rękę wolną, bo to automat :idea: Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Malin, Spadłem z krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Malin, potrzebujesz Regular Cab problem zniknie :mrgreen: :mrgreen: no i manuala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 albo wersje robocza z ławkami ;d sa wygodne mozna sie polozyc a w czasie jazdy nikt nie przeszkadza Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi