Klaudiusz Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2022 Przyszly posiadacz pickup/a. Co polecacie? Mysle o Isuzu D Max 3.0td. Pozdrawiam Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2022 Witamy... Co można polecać..? Każdy wg własnego gustu, olej azjate kup RAMa 😉 A tak na poważnie, to dobierz wg własnego gustu, potrzeb i możliwości Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger [ERB], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Administrator Mecenas Opublikowano 9 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 Witamy 🙂 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
machony_1 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Czołem, kupuj to co Ci się podoba i spełnia Twoje potrzeby a nie to co ktoś poleca ponieważ to Twoje marzenia a nie czyjeś 😉 W dniu 8.07.2022 o 21:50, wiewioor.fm napisał: Witamy... Co można polecać..? Każdy wg własnego gustu, olej azjate kup RAMa 😉 A tak na poważnie, to dobierz wg własnego gustu, potrzeb i możliwości Wiewioor ,rozumiem że tą Skodą to się na zlombol szykujesz? 😁 Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Narazie skoda czeka na remont blach. Mechanicznie ogarnąłem i popylam nią do pracy. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger [ERB], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
machony_1 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Ramik odpoczywa czy naprawiasz coś ? Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 RAMik lata raz w tygodniu na rancho, ewentualnie jak trzeba coś większego przewieźć. A w ramach oszczędności paliwa jest skoduńcia, wrócą normalne ceny to i RAM wróci do codziennego użytku. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger [ERB], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Rekomendowane odpowiedzi