circos Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam, Miałem w dowód wbity ale podczas wymiany w okienku okazało się że nie dodali i został on wpisany ręcznie przez pracownika - w rezultacie nie mam podanych danych podnośnie udźwigu przyczepy i przyczepy z hamulcem najazdowym. Czy ktoś może się orientuje ewentualnie ma wpisane w dowód? Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Polecam lekturę 120 strony instrukcji obsługi, którą Ci kiedyś wysłałem... ;-) DMC przyczepy z hamulcem dla Twojego "efa" może wynosić odpowiednio 2313 kg (5100 lb) lub 2993 kg (6600 lb) i zależy to od przełożenia tylnego mostu. Rodzaj mostu sprawdzisz na tabliczce znamionowej pod maską (wyślij mi fotę to Ci powiem, co masz). DMC przyczepy bez hamulca w naszym kraju to zawsze max 750 kg i wynika to z polskich przepisów. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi