pickup camper Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, to jest moje nowy stary Ford: Ford F150, 4x4, ROK 2000 Silnik: 4.6 Trition V8 Gaz: Prins VSI z zbornikiem 85 litrow pod samochodem Zawiezenia tylna: Roadmaster Camp (szrednia sprindzina) Camper: Travel-Lite Europa Deluxe Taki stary Ford F150 jest faijne pojazd. Silnik 4.6 z mostem 3.2 bardzo malo pali (15 lit. Benzin lub 19 lit. gazu. Nawet z kamperem nie pali wiecej niz 21 lit. gazu) Problem z silnik 4.6 i takim dlugiem most jest: Wzystko chodzie na taki male obrotow, to cale czas Automatika musze wimienasz biegow. Silnik 5.4 cheba 30% mniej wiminia biegow niz ten 4.6. Ale, calkiem jestem czesliewy z tym Fordem! Pali mnie niz jaki Navara lub D-Max z kamperem (naz D-Max pali 12 do 13 lit Diesel z kamperem), bylo nie drogo i ma pelny wyposazenia. Dobby w takim amerikanskiem pickup jest: on jest duzy w szrodku kabinie. Pozdrawiam, Jens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nadbudowa typu camper wg. mnie nie jest zbyt praktyczna, wolałbym osobiście dobrą przyczepę, ale to wszystko kwestia gustu. Auto wygląda niezgrabnie, poruszanie się po zabudowie praktycznie nie istnieje, a jako nocleg wystarczy zwykła zabudowa np. LEER, tak jak to rozwiązał u siebie nasz forumowy kolega mercg. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nadbudowa typu camper wg. mnie nie jest zbyt praktyczna, wolałbym osobiście dobrą przyczepę, ale to wszystko kwestia gustu. Auto wygląda niezgrabnie, poruszanie się po zabudowie praktycznie nie istnieje, a jako nocleg wystarczy zwykła zabudowa np. LEER, tak jak to rozwiązał u siebie nasz forumowy kolega mercg. To zalezy od rodzaju zabudowy i jej przeznaczenia. Ja planuje zabudowe Arctic Fox. Przyczepa kempingowa odpada bo zamiast niej bedzie laweta z jeepem. Dobrej klasy zabudowy rozsuwaja sie na boki po zaparkowaniu i jest w nich sporo miejsca: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 :shock: nooo to mnie zwaliłeś z nóg, rzeczywiście imponująca. :shock: ale auto też jest nieco innych gabarytów. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No akurat taki model pokazalem...ale te dla aut z mniejsza paka tez maja bardzo duzo miejsca wewnatrz. Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patroly61fan Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Nadbudowa typu camper wg. mnie nie jest zbyt praktyczna, wolałbym osobiście dobrą przyczepę, ale to wszystko kwestia gustu. Auto wygląda niezgrabnie, poruszanie się po zabudowie praktycznie nie istnieje, a jako nocleg wystarczy zwykła zabudowa np. LEER, tak jak to rozwiązał u siebie nasz forumowy kolega mercg. Czesc kolego masz jakies foty tej zabudowy LEER kolegi mercq??? Cytuj :-) K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Maja 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jeśli szukasz do Dodga to mam zabudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi