Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No i jak wam się to podoba? http://www.4x4offroads.com/ford-super-chief-concept.html Dla mnie: "eberzydal" :-/ Ale napęd ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ... Ale napęd ciekawy. W pewnym sensie "na wodę" :-) Generalnie Super Chief to dość stary concept (2006) i jego stylistyka to kwestia gustu. Natomiast silnik V10 z superchargerem jak dla mnie wygląda pięknie. Całość podobna trochę do zaprezentowanego 4 lata wcześniej (w 2002) F-350 Tonka, którego już pokazywałem tutaj w teledysku Tobiego Keitha. Mnie się osobiście Tonka podoba bardziej. I ma pod maską zwykłego diesla :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No i jak wam się to podoba? http://www.4x4offroads.co...ef-concept.html Dla mnie: "eberzydal Jak każdy ford :kasztan: ... futurystyczny, ale dziś to mnie nic już nie zdziwi. Nawet mi się podoba, jest inny i o to chodzi. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ohjejej... ale wnętrze ma wyjątkowo ohydne... obżydliwe i obleśne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 typowo amerykański przykład przerostu formy nad treścią.. no ale takie są conceptcar'y więc jakoś ujdzie :-> Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi