bufetowa Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 niesamowicie przepraszam że nie zacząłem mej korespondencji na tym form od tego postu, pozwoliłem sobie (co za bezczelność !) od napisania w sprawie porady nt. skromnego samochodu, jak dotychczas nie spotkałem się z takim przyjęciem na innych forach, nie mam zbyt dużej wiedzy na temat pick-up (ów) ale to nie znaczy że należy sobie drwić z nowo zalogowanych (a więc przyjętych do grona) Uczestników forum, przepraszam bardzo za lakoniczne ogłoszenie ale internet często nie chodzi tak jak należy i to wyszło przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufetowa Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 drug zamknął możliwość odpowiedzi na swój dalej obrażający mnie post że się nie wystarczająco przedstawiłem ? nr kołnierzyka ?, bardzo demokratycznie; ten błąd w jęz. polskim jak pewnie i inne oraz w tym ostatnim poście można sobie sprawdzić w opcji - wszystkie posty druga, literówkę mi wypomniano więc też je wskazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufetowa Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jeżeli chodzi o moje ogłoszenie w dziale Sprzedam to przepraszam, kłopoty z internetem, ale miło by było gdybym dostał odpowiedź w stylu : prosimy Cię o uzupełnienie ogłoszenia o ważne informacje jakich brak, cena itp., więc narazie usuniemy ten post i prosimy o bardziej specyzowną ofertę, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Otworzyć Ci ten temat, bo masz chyba problem z emocjami... Gdzie Cię obraziłem? Nie ma nawet jednego słowa w żadnym moim poście w którym zwracałbym się do Ciebie obraźliwie, a jeśli nie potrafisz przyznać się do błędu w zachowaniu to jest Twój problem, a nie mój. Są zasady niepisane i zwróciłem Ci uwagę, ale ty masz z tym problem emocjonalny, bo Ci ciśnienie skacze. Jeśli nie potrafisz się dostosować to poszukaj innego forum, może onet forum, tam jest Twoje standardy dyskusji są normą. Jest wielu użytkowników i większość wie jak się włączyć do grona aktywnych użytkowników. Było też kilku podobnych do Ciebie, którzy zaczynali od ogłoszeń i zawsze moja reakcja jest taka sama i będzie, a jak nie pasi to mogę wskazać drzwi. Spuść z tonu kolego i wczytaj się w to co Ci napisałem i zrozum wreszcie, że nie jestem Twoim wrogiem, a jedynie mam zadanie utrzymać pewien porządek na tym forum, a takie tu są zasady. Korzystaj z forum i już nie kontynuuj tej pustej dyskusji. Jeśli chodzi o zasady na innych forach to na początku moich przygód z forami robiłem podobny błąd i w większości przypadków dostawałem po łbie tak samo jak ty teraz, tylko, że ja nie widziałem w tym złej woli moda, a jedynie swój nietakt. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufetowa Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wchodząc do sklepu i gdziekolwiek mówię Dzień Dobry a Ty sugerowałeś że tak nie robię, moje imię i nazwisko to żadna tajemnica jeżeli to ważne należało tak zaprogramować proces rejstracji nowego użytkownika, ja też nie wiem jak Ty masz na imię - mi wystarczy drug, chodziło mi o życzliwą pomoc ale widzę że sie pomyliłem i nie mam szans w dyskusji, Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufetowa Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 tak jak i w poprzednim tak i w tym Twoim poście zawarte są różne insynuacje - emocje ?, ciśnienie ?, wycieczki do pewnych orientatcji - onet ? , inne forum ? itp. itd., ale sądzę że usuniesz te swoje co najmniej nieprzychylne komentarze bo to obnaża Twoje zdefiniowane poglądy ... ps. proponuję przegzaminować przy rejstrarcji to będą sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Przekręcasz sens moich wypowiedzi, a to jest naprawde bardzo nieładne. Nie sugerowałem, że nie mówisz dziendobry w sklepie, tylko stwierdziłem, że powitalnia nie jest obowiązkowa i nikt Cię nie zmusi do przywitania w powitalni i nikt nie bedzie wyciągał z tego konsekwencji, bo nie jest ona konieczna, ale sa pewne wzorce zachowan, tymbardziej jesli wchodzisz z butami od razu w dział giełda, czyli traktujesz nas jak otomoto, a to nie jest portal handlowy. chodziło mi o życzliwą pomoc ale widzę że sie pomyliłem i nie mam szans w dyskusji, Pozdrawiam Serdecznie Jeśli chodzi Ci tylko o sprzedaż i informacje które mają Ci pomóc w sprzedaży tego auta to rzeczywiście szanse są nie wielkie na pomoc. To jest forum miłośników pickupów, a nie handlarzy pickupów. Ty coś kupiłeś w Hiszpanii i chcesz to sprzedać, więc wielkiej miłości do tego pickupa tutaj nie widzę. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 sądzę że usuniesz te swoje co najmniej nieprzychylne komentarze bo to obnaża Twoje zdefiniowane poglądy ... ... wybacz kolego, ale forum to nie kółko wzajemnej adoracji i nieprzychylne komentarze są wliczone w ryzyko dyskusji na wszystkich forach.Ty wchodząc jednak w butach na nasz dywan powinieneś po uwadze zdjąć buty, a ty tymczasem każesz mi zwinąć dywan. Nieładnie z Twojej strony. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ale sądzę że usuniesz te swoje co najmniej nieprzychylne komentarze bo to obnaża Twoje zdefiniowane poglądy ... to źle sądzisz :mrgreen: Ja powiem krótko. Bufetowa, jeśli Ci się nie podoba to forum to nic nie stoi na przeszkodzie by się wyrejestrować. Inne fora stoją otworem (np coś w stylu nissannavara.pl). Prowadzenie tak idiotycznej dyskusji , a w zasadzie przypuchanki słownej jest tu bezcelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufetowa Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie ja ją zacząłem, jeżeli to idiotyczna dyskusja to też odnosi się do druga co cię wielce rozpisał, prosiłem tylko o pomoc a spotkałem się z kpinami, widzę że to towarzystwo wzajemnej adoracji, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 widzę że to towarzystwo wzajemnej adoracji Tak, masz całkowitą rację . Pozdrawiam My również :-P over (pol. "bez odbioru") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 @Bufetowa to nie wie, że zdanie zaczynamy z dużej litery? Nie wie, że żeby sprzedać samochód to trzeba napisać coś więcej od "nissan navara do opłat"?? Takie rzeczy to nawet bufetowa z bufetu wie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tool biedaku... a ty dalej bez bolidu? :cry: :-P Już nawet nic w avatarze nie ma :mrgreen: Kiedy eFka sie pojawi w rodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tool biedaku... a ty dalej bez bolidu? :cry: :-P Już nawet nic w avatarze nie ma :mrgreen: Kiedy eFka sie pojawi w rodzinie? Jestem cierpliwy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi