cieslak-marcin Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Panowie. Jestem świeżym posiadaczem Dodge Ram 1500 rok 2008. Czy jest możliwość zmiany w tym samochodzie stopni Fahrenheita na Celsjusza? Jeśli ktoś może mi pomoc to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Czy jest możliwość zmiany w tym samochodzie stopni Fahrenheita na Celsjusza? Jeśli ktoś może mi pomoc to będę wdzięczny Witaj na forum! Hmm... Zdaje się, że koło wyświetlacza temperatury powinien być magiczny guziczek z napisem US/M, który poza temperaturą zmienia jeszcze parę innych jednostek... ;-) A tutaj znajdziesz kompletną instrukcję obsługi do Twojej nowej zabawki. 554 strony pasjonującej lektury... Miłego czytania :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a u mnie sie poddali ze zmiana z F na stC :-/ (mam ten zubozony komputer) E tam od razu poddali... "To turn the display off or change the display from English to metric see your dealer." Po prostu masz "bardziej wymagającą" wersję, tzn. wymagającą wizyty w serwisie :mrgreen: Zresztą już chyba pisaliśmy na ten temat. Ja bym się nie poddawał bez walki i przy okazji jakiejś wizyty w kumatym ASO Forda zaryzykował podpięcie do IDS-a (kompa serwisowego). IDS może nie mieć wszystkich danych (choć czasem można się miło zdziwić) ale jeśli uda mu się połączyć z kompem w samochodzie, może dać dostęp do niektórych funkcji, w tym np. zmiany jednostek na metryczne. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 ...kumate ASO? :-/ sa takie :?: ;-) Będziesz się kiedyś wybierał do Krakowa to daj znać wcześniej ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi