Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Uśmiałem się troche jak przeczytałem że Dodge RAM w 2011 roku będzie również sprzedawany w sieci Nissana i zmieni sie tylko znaczek :mrgreen: W ramach współpracy nissan zrobi dwa modele dla Chryslera :-> W sumie się ciesze bo będzie można iść do salonu i się przejechać nowym Ramikiem 8-) i nawet go kupić, ciekawe gdzie bedzie produkcja RAMika dla NISSANA? Cytuj
abok Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gdzie o tym czytałeś? Mozesz podac linka? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 przeczytałem w OFF-ROAD PL , miesięcznik, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi