abtarster Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Sorry za OT ale nie będę zakładał nowego tematu. Takie pytanko mam. W jakich jednostkach dodge pokazuje mi przebieg ?? głównie chodzi mi o TripA EDIT: Jeśli ty nie założysz tematu to moderator musi :kasztan: Proszę się nie lenić ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Sorry za OT ale nie będę zakładał nowego tematu. Takie pytanko mam. W jakich jednostkach dodge pokazuje mi przebieg ?? głównie chodzi mi o TripA. O ile nie masz wersji kanadyjskiej to przebieg na zegarach masz w milach, a na komputerze na podsufitce możesz zmieniać system z US na metryczny. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Przepraszam bardzo. Nie chciałem zaśmiecać forum tak krótkim tematem. Następnym razem obiecuje poprawę :) ... O ile nie masz wersji kanadyjskiej to przebieg na zegarach masz w milach, a na komputerze na podsufitce możesz zmieniać system z US na metryczny. Dzięki. Już się przestraszyłem, że pali 49l/100km ;) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Przepraszam bardzo. Nie chciałem zaśmiecać forum tak krótkim tematem. Następnym razem obiecuje poprawę :) Loozik, od tego tu jestem. :-P Dzięki. Już się przestraszyłem, że pali 49l/100km ;) Tyle to nawet Bullteriera nie pali :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi