dejwitt Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Panowie jak sie dobrac do nagrzewnicy? co rozkrecic :)? dodge 1500 2006 Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
drug Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=449 Zobacz co Cię czeka. Rocznik co prawda nieco starszy, ale robota podobna. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
dejwitt Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 o kurw...hehe ja sei msuze dostac do niej zeby zobaczyc co jest nei tak ze nie adekwatnie do predkosci wiatraka wieje przez kratki,,, kurde sporo roboty mnie czeka :> ale dzieki material na pewno sie przyda:) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
drug Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 o kurw...hehe ja sei msuze dostac do niej zeby zobaczyc co jest nei tak ze nie adekwatnie do predkosci wiatraka wieje przez kratki,,, kurde sporo roboty mnie czeka :> ale dzieki material na pewno sie przyda:) Prawdopodobnie chłodniczka jest zanieczyszczona, takie są czasem uroki braku filtra przeciwpyłkowego. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi