Ram Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Mistrzowie - w moim Ramisławie 1500 2004r jest korek na cykadełko a chciałbym założyć jakiś na zamek. Macie przetarty szlak w tej sprawie? Pasuje jakiś od innego pojazdu? Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Mistrzowie - w moim Ramisławie 1500 2004r jest korek na cykadełko a chciałbym założyć jakiś na zamek.Macie przetarty szlak w tej sprawie? Pasuje jakiś od innego pojazdu? W US paliwa się nie kradnie, a i u nas nikt nie zgłaszał takiego faktu. Tematu takiego na forum nie było, bo i problem jest marginalny, ale się rozejrzę... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Ram-Dakota-Durango-Locking-Gas-Cap-NEW-Mopar-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem23084addfbQQitemZ150462979579QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories Prosze bardzo. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wielkie dzięki - sorry, że nie potrafię dość dobrze guglować :D Co do kradzieży to pal licho - gorzej z dosypaniem czy dolaniem czegoś przez ukochanych sąsiadów. Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczureczek Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No ja też się zastanawiam, bo nie mam zamykanej klapki ani kurka i nigdy nic nie wiadomo. Ale śmierdziele, którzy robili takie kawały wyjechały. Zrobiło się mało włamań po radia itp. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Osobiście kupiłem chyba w Inter Cars zamykany korek na kluczyk za jakieś 55 zł ..( ale to było w zeszłym roku.. :-) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm, a to w Ramie klapka nie jest ryglowana razem z centralnym? Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Osobiście kupiłem chyba w Inter Cars zamykany korek na kluczyk za jakieś 55 zł ..( ale to było w zeszłym roku.. :-) Ciekawy trop - dzięki. Hmm, a to w Ramie klapka nie jest ryglowana razem z centralnym? No właśnie nie :-D Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm, a to w Ramie klapka nie jest ryglowana razem z centralnym? RAM to proste farmerskie auto, jak Ci beny zabraknie to odkręcasz korek i nalewasz i nie wchodzi w rachubę popsucie tego skomplikowanego systemu :kasztan:, a Ford jak to Ford, zawsze doda coś, żeby więcej się psuło :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 http://cgi.ebay.de/Dodge-Ram-Pick-up-Tankdeckel-abschliesbar-Bj-00-07-/270624635803?pt=Automobilia_DE Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 gorzej z dosypaniem czy dolaniem czegoś przez ukochanych sąsiadów. hahaha... ja od dawna mam taką paranoję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi