Ram Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Cześć czołem. Jestem szczęśliwym posiadaczem (od dwóch dni) Dodge Ram'a 1500 QuadCab 2004 5.7L HEMI Magnum bez MDS. Mam nadzieję, że znajdę u Was wsparcie techniczne i że będę je mógł wzbogacać o własne doświadczenia :D Pozdrawiam Ram Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
japacz Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Czołem, powitać na forum! Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
drug Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Witamy serdecznie. Zważywszy uwagę na fakt, iż zakupiłeś dokładnie taki sam model i rocznik co ja mam w posiadaniu od dwóch lat, chciałbym zauważyć, że dokonałeś słusznego wyboru. :-D :-P ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
blacksmoke Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 witam 4x4?? Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT
mudder Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Hejka :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi