krystianwww Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam. Jakiej firmy są oryginalne klocki i tarcze w Ram-ie 1500 2wd? Mam zamienniki i niestety ich żywotność dobiegła kresu :( Może jakieś sugestie co mam założyć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 EBC GreenStuff, ja mam i są dużo lepsze od oryginałów. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianwww Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A tarcze? Oryginały, czy też EBC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze. ja bym napisal inaczej, nei nadaja sei na europejskie warunki i oczekiwania europejczykow :twisted: Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze. Zazwyczaj w dodżu :mrgreen: Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A tarcze? Oryginały, czy też EBC? Ja założyłem kpl. i chyba jest to teraz jedyny Hemi na forum w którym nie biją hamulce :twisted: ... przewody też zmieniłem... Tak apropos, to ten temat był już przerabiany .Zapraszam do opcji SZUKAJ. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi