krystianwww Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam. Jakiej firmy są oryginalne klocki i tarcze w Ram-ie 1500 2wd? Mam zamienniki i niestety ich żywotność dobiegła kresu :( Może jakieś sugestie co mam założyć? Pozdrawiam
drug Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 EBC GreenStuff, ja mam i są dużo lepsze od oryginałów. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
krystianwww Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 A tarcze? Oryginały, czy też EBC?
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze.
dejwitt Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze. ja bym napisal inaczej, nei nadaja sei na europejskie warunki i oczekiwania europejczykow :twisted: Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
mudder Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zawsze najlepiej jest zakładać preformancowe hamulce i amortyzatory do amerykańskich samochodów. Fabryczne zazwyczaj nie są najlepsze. Zazwyczaj w dodżu :mrgreen: Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
drug Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 A tarcze? Oryginały, czy też EBC? Ja założyłem kpl. i chyba jest to teraz jedyny Hemi na forum w którym nie biją hamulce :twisted: ... przewody też zmieniłem... Tak apropos, to ten temat był już przerabiany .Zapraszam do opcji SZUKAJ. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi