abok Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Sluchajcie, ja jestem z Polski centralnej i wszedzie mam tak samo daleko :lol: też bym chetnie gdzieś spotkal z innymi pickupowcami. Jakies wieści o takich mozliwościach (???)bo ostanio coś strasznie przycichło to forum.. Pozdro dla wszystkich Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jestem jak najbardziej za spotkaniem. Proponuję spocik w samym centrum Polski czyli gdzieś w okolicach Łódź - Wawa. Seba , może byś wydzielił z tego osobny temat. Jeśli chodzi o termin to mi pasuje wrzesień i później :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Temat wydzielony, dajcie miejsce i termin spotkania a przyjade na 100 % :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Temat wydzielony, dajcie miejsce i termin spotkania a przyjade na 100 % :up: W końcu jesteś tutaj kierownikos, więc musisz być na 100% :mrgreen: Ja proponuję przełom sierpień/wrzesień, ale nie mam pomysłu co do miejsca. No i pytanie czy z noclegiem. Seba nawet jak będziemy we dwóch też bedzie fajnie. Jak będą nowe opony i na miejscu warsztat gumiarski to możemu popalić moje BFG http://pl.youtube.com/watch?v=bEMn8oeLu3U&feature=related :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wymiane opon i wyważenie moge zrobić Ci u siebie 8-) ale jak się spotkamy to musowo trzeba zrobić ten basen na pace :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 podajcie tylko czas i miejsce - z rozsądnym wyprzedzeniem Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witajcie Też chętnie bym się przyłączył :-) Mam nadzieję, że zdążę do zlotu wszystkie formalności pozałatwiać z przeróbkami i rejestracją..... Na razie postarajcie się ustalić jakiś sensowny termin. Myślę, że imprezka 2 dniowa (weekendowa) byłaby OK. Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Myślę, że imprezka 2 dniowa (weekendowa) byłaby OK. No ja mam też taką nadzieję. Wstępnie z Sebastianem ustaliliśmy że będą to okolice Pabianic. Seba musisz dowiedzieć sie o nocleg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co wy na termin 30-31 Sierpień :?: ostatni wekend wakacji :idea: Jeśli jesteście w stanie przyjechać w okolice Pabianic (centrum Polski) czyli moje strony , mogę załatwić Wam spanie oraz zaplanować dwudniową rozrywkę . Okolice znam jak własną kieszeń, zrobiłbym mały roadbok (taki lajtowy) -co by nie niszczyć lakieru i wjechać wszędzie gdzie się da czyli legalnie bez pozwoleń i żeby nasze pilotki , piloci mieli co robić :lol: Jest kilka żwirowni, znajdzie się błotko oraz jakiś fajny oesik, dość blisko jest punkt widokowy z góry Kamieńsk na która można wjechać autem, nie daleko jest tez fajny tor do RMPST gdzie można go przejechać i sprawdzić się na czas, wieczorem grill i imprezka do rana, znajda sie też atrakcje dla dzieci, (np. jazda konno czy mini plac zabaw, a dla wędkarzy piekny staw i rybki ) :-D . Grill i wieczorne atrakcje na mojej działce. możemy jako konkurencje zrobić dla pilotów jazda po małym oesie z odwróconą przekładnia kierowniczą do tego konkurencja quadowa mozliwości zabawy jest dużo, oby tez dużo było chetnych :roll: Koszty to tylko spanie i Wasze wyżywienie no i paliwo , mogę sie zorientować jaki jest koszt spania w pobliskim hotelu są chętni na takie spotkanie :?: wypowiedzcie się co do terminu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W moim przypadku ostatni weekend nierealny. Muszę dzieci odebrać w sobotę 30 sierpnia. Wyjechać po nie nie mogę wcześniej - bo trochę daleko.....sorky :-( Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja sie chetnie piszę na 30-31 ale musiałbym znac na 100% termin do 20 sierpnia bo planuje kilka wyjazdów służbowych na cały ostani tydzień sierpnia ale jakoś trochę to poprzestawiam. Inny dla mnie pasowny termin to 13-14 wrzesnia. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Postarajcie się uzgodnić wstępny termin, jak najszybciej, gdyż zostało tylko 2 tygodnie do planowanej sierpniowej propozycji, a wiem z doświadczenia, że to trochę mało czasu :-( zwłaszcza, że część kolegów z forum, pewnie jeszcze na urlopach i bez dostępu do netu.....jak widać po ilości postów :-( Chyba, że odpuszczamy ten termin i próbujemy coś we wrześniu wymotać. Więcej czasu na zorganizowanie i zaplanowanie czegokolwiek. Ile osób jest pewnych przyjazdu w terminie 30-31 sierpnia 2008 ? Proszę wpisywać się na wstępną listę obecności !!! :-) Zobaczymy wtedy co i jak.... Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mi najbardziej pasuje 30-31, ale jak nie da rady to będę sie starał dostosować. Fajnie, że zaczyna się coś fajnego klarować. Jak tak dalej pójdzie to może w następnym roku jakąś dalszą wyprawę zorganizujemy. Np Karpatia, albo Albania :). W między czasie proponuję pojeździć po Bieszczadach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mi najbardziej pasuje 30-31, ale jak nie da rady to będę sie starał dostosować. Fajnie, że zaczyna się coś fajnego klarować. Jak tak dalej pójdzie to może w następnym roku jakąś dalszą wyprawę zorganizujemy. Np Karpatia, albo Albania :). W między czasie proponuję pojeździć po Bieszczadach :-D Albania 3x tak Jeszcze jakiś mały konwój 3-10 autek, byłoby suuper. Piękne tereny, niepowtarzalny klimat.....to byłoby wydarzenie. Ech pomarzyć.....teraz, a organizować w przyszłym roku. Teraz skupmy sie na jesiennym zlocie integracyjnym - konkrety Panowie, konkrety.....:-) Gdzie, kto, kiedy i za ile.... Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spotknie możemy zorganizować w centrum Polski, każdy bedzie miał taką sama droge do pokonania żeby dojechać. termin 30-31 sirpień jest realny z mojej strony, moge zajać sie organizacją i przygotować trase. termin wcześniejszy czyli 23-24 sierpnia odpada bo jest w tych terenach runda RMPST i byłoby niepotrzebne zamieszanie. w gre wchodzą również terminy 6-7 wrzesień i kolejne, więc tylko zależy od Was i od ilości chetnych na spotkanie które zorganizujemy. A spotkanie może być bardzo ciekawe bo jest gdzie pojeżdzić i będzie lekka nutka rywalizacji :twisted: Więc zróbmy liste chętnych i podajcie terminy które Wam odpowiadają: 1. Sebastian O. 30-31 sierpień 2. .... 3. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 mi pasi każdy termin raczej, ale nastawiłem się na 30-31 08. 1. Sebastian O. 2. Paweł 'bullterrier' M. 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Abok 31-31 sierpień lub (preferowany) 13-14 wrzesień Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no to jest nas 3ech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam jak nic mi nie wypadnie niespodziewanego to będzie nas sześcioro :-P przyjadę z rodzinka ;-) Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajnie się zapowiada :-D 1. Sebastian O. - Ram 1500 2. Paweł 'bullterrier' M. - Ram 2500 3. abok - Navara 4. Wodzu - Ranger 5. ... kto następny :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja też chciałbym zabrać synka i moją lepszą połowę (jak da się przekonać...) :-/ Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Spotkanie jak najbardziej rodzinne :-D , zabierzcie żony, dzieci, babcie , dziadka czy nawet psa, kochanki tez moga być :mrgreen: dziś jade objechać trase i zrobic roadbok, porobie pare fotek i je wkleje. Cała trasa jest dla seryjnych autek i nie musicie sie niczego obawiać. Podam również jakie sa koszty noclegu i gdzie. Jeśli nie macie pickupa to równiez możecie przyjechać, pomacacie, porównacie który Wam najbardziej odpowiada i takiego sobie kupić ;-) wieczorkiem podam wiecej info o calej imprezie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czekamy z necierpliwością. Może moja pżona zabierze swoje Suzuki Jimny. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może być i suzuki ale kto ci bedzie wtedy pilotował :mrgreen: Zrobiłem pół trasy reszta jutro :-P , fotki wkeleje z pracy bo w domu nie mam czytnika kart opis całej imprezy zrobie rano bo teraz jestem padnięty :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 I Spotkanie PICKUPKLUB POLSKA 30-31.08.2008 Miejsce: centralna Polska – okolice Pabianic Plan spotkania 30.08 Sobota Przyjazd uczestników spotkania i zakwaterowanie 10.00 odprawa (małe przeszkolenie z roadboka) 10.30 wyjazd na trase Jazda według roadboka Zaliczymy 2-3 os-y Tor RMPST Próba przejazdu dla chętnych (mega błotko) FP – foto punkty do odnalezienia PK- punkty kontrolne Jazda Wranglerem z odwróconą przekładnią kierowniczą (mini os) Konkurencja Quadowa Strzelanie z łuku 16-17 rozpoczęcie grillowania lub ognisko Jazda Konno dla chetnych po ujeżdzalni (dzieci na lonży) mini plac zabaw dla dzieci Podanie wyników Czas zakończenia sbotniej integracji nie określony :mrgreen: 31.08 Niedziela 10.30 wspólny wyjazd na punkt widokowy Góra Kamieńsk 12.30 przejazd pod wyciąg narciarski i saneczkowy 13.30 zakończenie I spotkania Pickupklub wspólne foty :-D Cała sobotnia trasa będzie liczyła około 100 km W całej okolicy są restauracje, zajazdy, bary wiec można w sobote zrobić małą przerwe na obiad. Baza noclegowa: 1. Hotel - restauracja "Pod Dębami" trzy gwiazdki Pokój 2 – osobowy koszt 150 zl , ze śniadaniem 180 zl W tym terminie nie ma wesela wiec na pewno będzie cisz Kontakt:Hotel Pod Dębami 2. Agroturystyka Dolina Koni kontakt: Dolina Koni rezerwacje noclegów robicie sami pare fotek z wytyczania trasy: jak macie jakies pytania to piszcie :raca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi