abok Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Sluchajcie, ja jestem z Polski centralnej i wszedzie mam tak samo daleko :lol: też bym chetnie gdzieś spotkal z innymi pickupowcami. Jakies wieści o takich mozliwościach (???)bo ostanio coś strasznie przycichło to forum.. Pozdro dla wszystkich Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jestem jak najbardziej za spotkaniem. Proponuję spocik w samym centrum Polski czyli gdzieś w okolicach Łódź - Wawa. Seba , może byś wydzielił z tego osobny temat. Jeśli chodzi o termin to mi pasuje wrzesień i później :) Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Temat wydzielony, dajcie miejsce i termin spotkania a przyjade na 100 % :up: Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Temat wydzielony, dajcie miejsce i termin spotkania a przyjade na 100 % :up: W końcu jesteś tutaj kierownikos, więc musisz być na 100% :mrgreen: Ja proponuję przełom sierpień/wrzesień, ale nie mam pomysłu co do miejsca. No i pytanie czy z noclegiem. Seba nawet jak będziemy we dwóch też bedzie fajnie. Jak będą nowe opony i na miejscu warsztat gumiarski to możemu popalić moje BFG http://pl.youtube.com/watch?v=bEMn8oeLu3U&feature=related :-D Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wymiane opon i wyważenie moge zrobić Ci u siebie 8-) ale jak się spotkamy to musowo trzeba zrobić ten basen na pace :mrgreen: Cytuj
abok Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 podajcie tylko czas i miejsce - z rozsądnym wyprzedzeniem Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
jarek10 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witajcie Też chętnie bym się przyłączył :-) Mam nadzieję, że zdążę do zlotu wszystkie formalności pozałatwiać z przeróbkami i rejestracją..... Na razie postarajcie się ustalić jakiś sensowny termin. Myślę, że imprezka 2 dniowa (weekendowa) byłaby OK. Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Myślę, że imprezka 2 dniowa (weekendowa) byłaby OK. No ja mam też taką nadzieję. Wstępnie z Sebastianem ustaliliśmy że będą to okolice Pabianic. Seba musisz dowiedzieć sie o nocleg :) Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co wy na termin 30-31 Sierpień :?: ostatni wekend wakacji :idea: Jeśli jesteście w stanie przyjechać w okolice Pabianic (centrum Polski) czyli moje strony , mogę załatwić Wam spanie oraz zaplanować dwudniową rozrywkę . Okolice znam jak własną kieszeń, zrobiłbym mały roadbok (taki lajtowy) -co by nie niszczyć lakieru i wjechać wszędzie gdzie się da czyli legalnie bez pozwoleń i żeby nasze pilotki , piloci mieli co robić :lol: Jest kilka żwirowni, znajdzie się błotko oraz jakiś fajny oesik, dość blisko jest punkt widokowy z góry Kamieńsk na która można wjechać autem, nie daleko jest tez fajny tor do RMPST gdzie można go przejechać i sprawdzić się na czas, wieczorem grill i imprezka do rana, znajda sie też atrakcje dla dzieci, (np. jazda konno czy mini plac zabaw, a dla wędkarzy piekny staw i rybki ) :-D . Grill i wieczorne atrakcje na mojej działce. możemy jako konkurencje zrobić dla pilotów jazda po małym oesie z odwróconą przekładnia kierowniczą do tego konkurencja quadowa mozliwości zabawy jest dużo, oby tez dużo było chetnych :roll: Koszty to tylko spanie i Wasze wyżywienie no i paliwo , mogę sie zorientować jaki jest koszt spania w pobliskim hotelu są chętni na takie spotkanie :?: wypowiedzcie się co do terminu :!: Cytuj
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W moim przypadku ostatni weekend nierealny. Muszę dzieci odebrać w sobotę 30 sierpnia. Wyjechać po nie nie mogę wcześniej - bo trochę daleko.....sorky :-( Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
abok Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja sie chetnie piszę na 30-31 ale musiałbym znac na 100% termin do 20 sierpnia bo planuje kilka wyjazdów służbowych na cały ostani tydzień sierpnia ale jakoś trochę to poprzestawiam. Inny dla mnie pasowny termin to 13-14 wrzesnia. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Postarajcie się uzgodnić wstępny termin, jak najszybciej, gdyż zostało tylko 2 tygodnie do planowanej sierpniowej propozycji, a wiem z doświadczenia, że to trochę mało czasu :-( zwłaszcza, że część kolegów z forum, pewnie jeszcze na urlopach i bez dostępu do netu.....jak widać po ilości postów :-( Chyba, że odpuszczamy ten termin i próbujemy coś we wrześniu wymotać. Więcej czasu na zorganizowanie i zaplanowanie czegokolwiek. Ile osób jest pewnych przyjazdu w terminie 30-31 sierpnia 2008 ? Proszę wpisywać się na wstępną listę obecności !!! :-) Zobaczymy wtedy co i jak.... Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mi najbardziej pasuje 30-31, ale jak nie da rady to będę sie starał dostosować. Fajnie, że zaczyna się coś fajnego klarować. Jak tak dalej pójdzie to może w następnym roku jakąś dalszą wyprawę zorganizujemy. Np Karpatia, albo Albania :). W między czasie proponuję pojeździć po Bieszczadach :-D Cytuj
jarek10 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mi najbardziej pasuje 30-31, ale jak nie da rady to będę sie starał dostosować. Fajnie, że zaczyna się coś fajnego klarować. Jak tak dalej pójdzie to może w następnym roku jakąś dalszą wyprawę zorganizujemy. Np Karpatia, albo Albania :). W między czasie proponuję pojeździć po Bieszczadach :-D Albania 3x tak Jeszcze jakiś mały konwój 3-10 autek, byłoby suuper. Piękne tereny, niepowtarzalny klimat.....to byłoby wydarzenie. Ech pomarzyć.....teraz, a organizować w przyszłym roku. Teraz skupmy sie na jesiennym zlocie integracyjnym - konkrety Panowie, konkrety.....:-) Gdzie, kto, kiedy i za ile.... Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spotknie możemy zorganizować w centrum Polski, każdy bedzie miał taką sama droge do pokonania żeby dojechać. termin 30-31 sirpień jest realny z mojej strony, moge zajać sie organizacją i przygotować trase. termin wcześniejszy czyli 23-24 sierpnia odpada bo jest w tych terenach runda RMPST i byłoby niepotrzebne zamieszanie. w gre wchodzą również terminy 6-7 wrzesień i kolejne, więc tylko zależy od Was i od ilości chetnych na spotkanie które zorganizujemy. A spotkanie może być bardzo ciekawe bo jest gdzie pojeżdzić i będzie lekka nutka rywalizacji :twisted: Więc zróbmy liste chętnych i podajcie terminy które Wam odpowiadają: 1. Sebastian O. 30-31 sierpień 2. .... 3. .... Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 mi pasi każdy termin raczej, ale nastawiłem się na 30-31 08. 1. Sebastian O. 2. Paweł 'bullterrier' M. 3. ... Cytuj
abok Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Abok 31-31 sierpień lub (preferowany) 13-14 wrzesień Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no to jest nas 3ech :) Cytuj
Wodzu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam jak nic mi nie wypadnie niespodziewanego to będzie nas sześcioro :-P przyjadę z rodzinka ;-) Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajnie się zapowiada :-D 1. Sebastian O. - Ram 1500 2. Paweł 'bullterrier' M. - Ram 2500 3. abok - Navara 4. Wodzu - Ranger 5. ... kto następny :?: Cytuj
abok Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja też chciałbym zabrać synka i moją lepszą połowę (jak da się przekonać...) :-/ Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Spotkanie jak najbardziej rodzinne :-D , zabierzcie żony, dzieci, babcie , dziadka czy nawet psa, kochanki tez moga być :mrgreen: dziś jade objechać trase i zrobic roadbok, porobie pare fotek i je wkleje. Cała trasa jest dla seryjnych autek i nie musicie sie niczego obawiać. Podam również jakie sa koszty noclegu i gdzie. Jeśli nie macie pickupa to równiez możecie przyjechać, pomacacie, porównacie który Wam najbardziej odpowiada i takiego sobie kupić ;-) wieczorkiem podam wiecej info o calej imprezie :lol: Cytuj
abok Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czekamy z necierpliwością. Może moja pżona zabierze swoje Suzuki Jimny. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może być i suzuki ale kto ci bedzie wtedy pilotował :mrgreen: Zrobiłem pół trasy reszta jutro :-P , fotki wkeleje z pracy bo w domu nie mam czytnika kart opis całej imprezy zrobie rano bo teraz jestem padnięty :-( Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 I Spotkanie PICKUPKLUB POLSKA 30-31.08.2008 Miejsce: centralna Polska – okolice Pabianic Plan spotkania 30.08 Sobota Przyjazd uczestników spotkania i zakwaterowanie 10.00 odprawa (małe przeszkolenie z roadboka) 10.30 wyjazd na trase Jazda według roadboka Zaliczymy 2-3 os-y Tor RMPST Próba przejazdu dla chętnych (mega błotko) FP – foto punkty do odnalezienia PK- punkty kontrolne Jazda Wranglerem z odwróconą przekładnią kierowniczą (mini os) Konkurencja Quadowa Strzelanie z łuku 16-17 rozpoczęcie grillowania lub ognisko Jazda Konno dla chetnych po ujeżdzalni (dzieci na lonży) mini plac zabaw dla dzieci Podanie wyników Czas zakończenia sbotniej integracji nie określony :mrgreen: 31.08 Niedziela 10.30 wspólny wyjazd na punkt widokowy Góra Kamieńsk 12.30 przejazd pod wyciąg narciarski i saneczkowy 13.30 zakończenie I spotkania Pickupklub wspólne foty :-D Cała sobotnia trasa będzie liczyła około 100 km W całej okolicy są restauracje, zajazdy, bary wiec można w sobote zrobić małą przerwe na obiad. Baza noclegowa: 1. Hotel - restauracja "Pod Dębami" trzy gwiazdki Pokój 2 – osobowy koszt 150 zl , ze śniadaniem 180 zl W tym terminie nie ma wesela wiec na pewno będzie cisz Kontakt:Hotel Pod Dębami 2. Agroturystyka Dolina Koni kontakt: Dolina Koni rezerwacje noclegów robicie sami pare fotek z wytyczania trasy: jak macie jakies pytania to piszcie :raca: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi