AdAm Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autotraper w Łodzi oferuje olej 5W20 PENZOIL do Hemi. Miał ktoś do czynienia z olejami tej firmy? Lać? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autotraper w Łodzi oferuje olej 5W20 PENZOIL do Hemi. Miał ktoś do czynienia z olejami tej firmy? Lać? Bardzo znana marka, nie miałem styczności z ich produktami ale myślę że można lać śmiało. W końcu cały nascar swego czasu jeździł na Penzoil Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 lać i się nie zastanawiać, jak mają oryginalnie pakowane, to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 lać i się nie zastanawiać, jak mają oryginalnie pakowane, to bajka. A co w nim aż tak cudownego :?: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 zapach... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Smak... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Posmakowane, poniuchane Zalane :-) Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Posmakowane, poniuchaneZalane :-) a jak z kosztami za ten olej w Autotraperze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Posmakowane, poniuchaneZalane :-) a jak z kosztami za ten olej w Autotraperze? W porównaniu do innych ofert to cena bardzo dobra! Za 2 opakowania po 1,25 galona(5 kwart) zapłaciłem po malutkim rabacie 300zł brutto. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Smak... :-P Tak właśnie myślałem :mrgreen: super, super ale dlaczego? Olej jak olej, byle klasa się zgadzała. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Smak... :-P Tak właśnie myślałem :mrgreen: super, super ale dlaczego? Olej jak olej, byle klasa się zgadzała. Paliwo jak paliwo, byle był diesel... Szkoła jak szkoła byle by klasa ta sama... Na wszystkich stacjach masz diesela, a na niektóre wolałbyś jednak nie zaglądać, w wielu szkołach masz te same kierunki, ajednak wolimy wybrac jedne przed innymi... to tak zwana jakość w swojej klasie, myślę, że nie wystarczy przy wyborze oleju patrzeć tylko na klasę tego oleju, ale również na producenta. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Smak... :-P Tak właśnie myślałem :mrgreen: super, super ale dlaczego? Olej jak olej, byle klasa się zgadzała. Paliwo jak paliwo, byle był diesel... Szkoła jak szkoła byle by klasa ta sama... Na wszystkich stacjach masz diesela, a na niektóre wolałbyś jednak nie zaglądać, w wielu szkołach masz te same kierunki, ajednak wolimy wybrac jedne przed innymi... to tak zwana jakość w swojej klasie, myślę, że nie wystarczy przy wyborze oleju patrzeć tylko na klasę tego oleju, ale również na producenta. Diesel to zupełnie inna bajka bo jak zatankujesz zły to natychmiast o tym wiesz, a z olejem tak nie jest, no chyba że już jakąś mega kupę stosujesz, ja u siebie w efie już trzeci olej mam i żadnej różnicy nie odczuwam, miałem shella, mobila, teraz esso i nie potrafiłbym powiedzieć że któryś z nich jest super a inny zły, dlatego dziwią mnie opinie typu ten olej jest świetny a ten nie skoro nie idą za tym żadne argumenty...o to mi chodziło Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgadza się. Bo tego nie widać tak od razu jak lejesz markowe oleje. To wychodzi przy dużych przebiegach dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgadza się. Bo tego nie widać tak od razu jak lejesz markowe oleje. To wychodzi przy dużych przebiegach dopiero. O to mi chodzi, że nie wiesz tak naprawdę jaki jest dany olej, a przy dużych przebiegach jak wyskoczy jakaś poważniejsza usterka to i tak nie wiesz czy to od wieku czy od oleju :mrgreen: i właśnie dlatego nie rozumiem takich tekstów że ten olej jest świetny bo...no właśnie dlaczego...??Należy po prostu stosować olej markowy, ale nie ma żadnych argumentów przemawiających na korzyść konkretnej marki... p.s. przeniósł by ktoś ten temat w odpowiednie miejsce... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No chyba, że jakieś testy ...oficjalne lub niezależne , ale i tak nawet w przypadku tych drugich nie wierzę w bezstronność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Reklama dźwignią handlu... , a jednak się jej poddajemy, bo czy ktoś kupi coś o czym całkowicie nie słyszał? No, może kupi, ale w sklepie który się reklamuje takimi tanimi produktami jak np. Leader Price. Nie reklamowanych produktów tam jest masa, ale sama firma cały czas widoczna w reklamach, więc wracamy do punktu wyjścia. Udział Penzoil, czy innych znanych firm w wyścigach, czy rajdach jest niczym innym jak dobrze pomyślanym marketingiem, niemniej jednak to również zobowiązuje do utrzymania jakości produktu na przyzwoitym poziomie... i tak się to kręci. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Trochę przyofftopuje, to moje nowe twierdzenie: Reklama dźwignią handlu... Reklama dźwignią wku.rwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Reklama dźwignią handlu... , a jednak się jej poddajemy, bo czy ktoś kupi coś o czym całkowicie nie słyszał? No, może kupi, ale w sklepie który się reklamuje takimi tanimi produktami jak np. Leader Price. Nie reklamowanych produktów tam jest masa, ale sama firma cały czas widoczna w reklamach, więc wracamy do punktu wyjścia. Udział Penzoil, czy innych znanych firm w wyścigach, czy rajdach jest niczym innym jak dobrze pomyślanym marketingiem, niemniej jednak to również zobowiązuje do utrzymania jakości produktu na przyzwoitym poziomie... i tak się to kręci. Jest mnóstwo firm produkujących oleje wysokiej jakości, o których większość nie słyszała, a jednak są i dobrze na rynku się trzymają. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Reklama dźwignią handlu... , a jednak się jej poddajemy, bo czy ktoś kupi coś o czym całkowicie nie słyszał? No, może kupi, ale w sklepie który się reklamuje takimi tanimi produktami jak np. Leader Price. Nie reklamowanych produktów tam jest masa, ale sama firma cały czas widoczna w reklamach, więc wracamy do punktu wyjścia. Udział Penzoil, czy innych znanych firm w wyścigach, czy rajdach jest niczym innym jak dobrze pomyślanym marketingiem, niemniej jednak to również zobowiązuje do utrzymania jakości produktu na przyzwoitym poziomie... i tak się to kręci. Jest mnóstwo firm produkujących oleje wysokiej jakości, o których większość nie słyszała, a jednak są i dobrze na rynku się trzymają. Podaj przykład... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Reklama dźwignią handlu... , a jednak się jej poddajemy, bo czy ktoś kupi coś o czym całkowicie nie słyszał? No, może kupi, ale w sklepie który się reklamuje takimi tanimi produktami jak np. Leader Price. Nie reklamowanych produktów tam jest masa, ale sama firma cały czas widoczna w reklamach, więc wracamy do punktu wyjścia. Udział Penzoil, czy innych znanych firm w wyścigach, czy rajdach jest niczym innym jak dobrze pomyślanym marketingiem, niemniej jednak to również zobowiązuje do utrzymania jakości produktu na przyzwoitym poziomie... i tak się to kręci. Jest mnóstwo firm produkujących oleje wysokiej jakości, o których większość nie słyszała, a jednak są i dobrze na rynku się trzymają. Podaj przykład... Panolin, liqui moli,esso.... jest jeszcze kilka Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Panolin ... no tej firmy rzeczywiście nie znam, ale reszta zawsze jest na reklamach wiekszych imprez samochodowych... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Panolin ... no tej firmy rzeczywiście nie znam, ale reszta zawsze jest na reklamach wiekszych imprez samochodowych... Co nie znaczy że są to firmy znane przeciętnym użytkownikom. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mi nie są na przykład znane :/ (za wyjątkiem esso) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No wiesz, jakbyś zapytał mojej matki o mobila to by też nie wiedziała co to jest, a samochodem jeździ ... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Kujawski?? :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi