em Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie znalazłem takiego tematu na forum. Pomyślałem, że fajnie będzie zobaczyć czym każdy z nas jeździ. Na początek moja kruszyna: http://www.dropbox.com/gallery/2196271/1/Navara%20-%20Wojkowice%20Kr%C3%B3lewskie%2030.05.2010?h=dfdc26 Cytuj Wszystko powinno się robić tak prosto, jak to tylko możliwe, ale nie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Fotki naszych pojazdów wrzucamy jako osobny wątek w dziale, który odpowiada marce naszego pojazdu. W Twoim przypadku jak mniemam jest to Nissan. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zapewne tak, tylko w dziale nissan jakiś zastój ;) Chciałem zebrać to wszystko w jedno miejsce. Cytuj Wszystko powinno się robić tak prosto, jak to tylko możliwe, ale nie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dobra, dobra. Już rozumiem. To nie był najlepszy pomysł :lol: Cytuj Wszystko powinno się robić tak prosto, jak to tylko możliwe, ale nie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pomysł dobry, tylko miejsce nie to... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Już przeniesione... :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi