Włodar Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Na wieki wieków... witamy... :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 yy cześć Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witamy kolegę :) Amen. Cytuj Wszystko powinno się robić tak prosto, jak to tylko możliwe, ale nie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witamy, a coś więcej o sobie? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Czym powozisz ziomal ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodar Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 niestety nie pickupem tylko rodzinnym kombiakiem ale staram się aby to zmienić ale ogólnie jestem fanem Rama dlatego w końcu postanowiłem się zarejestrować na forum bo przeczytałem chyba wszystkie tematy jako gość no i chciałem zaprosić klubowiczów na imprezę w czerwcu odpowiedni temat już założony a co do przywitania to chciałem tylko lekko zmienić monotonię powitań bo gorliwym katolikiem nie jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Czym powozisz ziomal ?? :mrgreen: Tool , a Ty co ? jołmen jesteś ? :mrgreen: niestety nie pickupem tylko rodzinnym kombiakiem ale staram się aby to zmienić ale ogólnie jestem fanem Rama No to polecam 2 gen HD... jedynie słuszne pickupy :twisted: pancerne i niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 a bull swoje... :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 gorąco witamy czysto po staropolsku NA WIEKI WIEKÓW !!!! Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Czym powozisz ziomal ?? :mrgreen: tool wyczesany avatar :)22 Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodar Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 jesli o mnie chodzi to w gre wchodzi Ram 3500 lub F350 a moze nawet 450 jak sie bawić to juz grubo hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 jesli o mnie chodzi to w gre wchodzi Ram 3500 lub F350 a moze nawet 450 jak sie bawić to juz grubo hehehe I takie podejście mi się podoba :twisted: :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 jak sie bawić to juz grubo hehehe jak się bawić to bez gaci :)) hello Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Czym powozisz ziomal ?? :mrgreen: Tool , a Ty co ? jołmen jesteś ? :mrgreen: Jasne joł men joł joł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodar Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 joł joł w końcu swój człowiek hehe tool a powiedz mi ty masz oklejone reklamą autko prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 joł joł w końcu swój człowiek hehe tool a powiedz mi ty masz oklejone reklamą autko prawda?? yhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodar Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to szkoda ze kilkukrotnie kiedy spotykałem autko na jakimś parkingu nie było cie w pobliżu bo z zewnątrz obejrzałem już sobie całe heheheh :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to szkoda ze kilkukrotnie kiedy spotykałem autko na jakimś parkingu nie było cie w pobliżu bo z zewnątrz obejrzałem już sobie całe heheheh :-D Włodar, staraj się używać opcji "cytuj", dzięki temu będziesz czytelniejszy. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 to szkoda ze kilkukrotnie kiedy spotykałem autko na jakimś parkingu nie było cie w pobliżu bo z zewnątrz obejrzałem już sobie całe heheheh :-D Jakbyś zapomniał - tutaj masz z reklamą :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj ! Tool tak na marginesie to bardzo fajną reklamówkę strzeliłeś na RAMie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj ! Tool tak na marginesie to bardzo fajną reklamówkę strzeliłeś na RAMie :-) Wiem, :calus: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi