stef Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam wszystkich Jestem wielbicielem aut amerykańskich zwłaszcza muscle car-ów. Znalazłem to forum ponieważ potrzebuje dobrego woła do roboty :-) i myślę że to będzie właśnie RAM. Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witaj ! :-) Ostatnio coś bardzo dużo osób na forum poszukuje właśnie RAMa :-) Zapraszam do zaprezentowania nam muscle car-ów bardzo ciekaw jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 aloha Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 siem... 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi