roblukas Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam Jestem z Głogowa. Jak na razie jeżdżę PAJERO '97 (nie pickup ale do czasu). Lada miesiąc zamierzam nabyć RAMA 2500. Liczę na jakieś wskazówki i rady. Dzisiaj rozmawiałem ze "starym" forumowiczem i posiadaczem RAMA 1500 (udało mi się go obejrzeć z bliska) i od tej pory tętno wyraźnie podwyższone. Niezmiernie się cieszę, że udało mi się trafić na to forum. Cytuj RAM 2500 5.9 ctd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witaj, :-) Posiadam akurat RAMa 2500 HD Hemi także służę pomocą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roblukas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mnie najbardziej interesuje diesel, w manualu i najprawdopodobniej megacab. Co do wielkości karoserii to muszę się jeszcze dowiedzieć które modele jakie mają rozmiary. Ale każda informacja jest dla mnie cenna. Liczę również, że na tym forum znajdę może kogoś kto zajmuje się sprowadzaniem takich aut. Cytuj RAM 2500 5.9 ctd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witamy serdecznie, jeśli masz jakieś pytania to załóż odpowiednie tematy, żeby ułatwić przeglądanie forum późniejszym odwiedzającym. Ja mam Rama 1500 i służę pomocą. Miłej lektury i konstruktywnych dyskusji życzę. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam ! Kolegę !! Mam nadzieję że po naszym spotkaniu i wizji lokalnej mojego Rama to tylko kwestia czasu jak się spotkamy na jakimś zlocie.. :-D Pozdrawiam Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi