AdAm Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Czy komuś z forumowiczów dała się we znaki w ostatnich godzinach woda? Może trzeba komuś pomóc z pickupowców? Nie dalej jak 200m od mojej chałupy mam około 500m drogi asfaltowej pod wodą, ale jako tako nic mi nie grozi, ale może ktoś potrzebuje pomocy z naszej społeczności. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 U mnie już była w poniedziałek armagedom w Pcimiu . ( 2 dni bez prądu , 3 dni bez przejazdu do świata bo pozabierało drogi i mosty , obsuwające się skarpy z domami i lasami ) Obok mnie jedzie kawałek lasu ale od dwóch dni stoi tyle że trzeba powycinac drzewa zeby na dom nie dupły i na linie energetyczną.) A od środy do piątku pod Opolem ( zalana piwnica domu , piec CO olejowy , zbiornik na wodę , 2 zbiorniki na olej ) Kuwa dwa razy tą samą powódź przeżyłem mam juz serdecznie dość . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Można Ci jakoś pomóc Jarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Bull dzięki z ofertę pomocy mam nadzieje jakoś to po ogarniać ale jadę w poniedziałek albo wtorek do Opola to zobaczę naocznie jak to wygląda . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ...obsuwające się skarpy z domami i lasami ) Obok mnie jedzie kawałek lasu ... Nawiązując do tego co pisał Jaber. Zobacznie jakie osunięcia ziemi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Widziałem zalany Pcim - potęga wody nie do ogarnięcia. A zdjęcie od bullteriera - robi wrażenie. Widziales "organoleptycznie" - czy dostałeś je od kogoś? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi