AdAm Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Czy komuś z forumowiczów dała się we znaki w ostatnich godzinach woda? Może trzeba komuś pomóc z pickupowców? Nie dalej jak 200m od mojej chałupy mam około 500m drogi asfaltowej pod wodą, ale jako tako nic mi nie grozi, ale może ktoś potrzebuje pomocy z naszej społeczności. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
jaber Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 U mnie już była w poniedziałek armagedom w Pcimiu . ( 2 dni bez prądu , 3 dni bez przejazdu do świata bo pozabierało drogi i mosty , obsuwające się skarpy z domami i lasami ) Obok mnie jedzie kawałek lasu ale od dwóch dni stoi tyle że trzeba powycinac drzewa zeby na dom nie dupły i na linie energetyczną.) A od środy do piątku pod Opolem ( zalana piwnica domu , piec CO olejowy , zbiornik na wodę , 2 zbiorniki na olej ) Kuwa dwa razy tą samą powódź przeżyłem mam juz serdecznie dość . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Można Ci jakoś pomóc Jarek? Cytuj
jaber Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Bull dzięki z ofertę pomocy mam nadzieje jakoś to po ogarniać ale jadę w poniedziałek albo wtorek do Opola to zobaczę naocznie jak to wygląda . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 ...obsuwające się skarpy z domami i lasami ) Obok mnie jedzie kawałek lasu ... Nawiązując do tego co pisał Jaber. Zobacznie jakie osunięcia ziemi: Cytuj
abok Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Widziałem zalany Pcim - potęga wody nie do ogarnięcia. A zdjęcie od bullteriera - robi wrażenie. Widziales "organoleptycznie" - czy dostałeś je od kogoś? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Rekomendowane odpowiedzi