darois Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ..rodzinnie:)) ładne efki Cytuj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ... naklejke trzeba mu było nakleić...hehe :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur5250 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dzięki tym oponom kolega z lewej może nie mieć kompleksów. Cytuj NIGDY NIE MÓW NIGDY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Mario i kompleksy... nieeee ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 No ładnie ładnie. W sumie zauważam wysyp eFek ostatnio. Już nie samem RAMy 3 gen. przemieszczają sie po naszych drogach. Ostatnio widziałem fajnego GMC 2500 (rocznik ok 2002) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ja tam jakoś efek nie widuje zbyt często a jak już to właśnie takie jak ta zbadziewione na maksa, skąd się miłośnicy chromu biorą nie wiem :mrgreen: a tak na serio to sporo efek owszem ale roczniki 2005 i w dół i najczęściej w opłakanym stanie, ale powoli do przodu może się coś w temacie fordów ruszy Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 są przepiękne matowe lakiery, tylko trzeba dobrego lakiernika mieć, ale efekt jest niesamowity, mój kolega ma motór na niebieski mat pomalowany wygląda to niesamowicie :)22 Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 są przepiękne matowe lakiery, tylko trzeba dobrego lakiernika mieć, ale efekt jest niesamowity, mój kolega ma motór na niebieski mat pomalowany wygląda to niesamowicie :)22 No ja już od dawna marzę o takim matowym lakierze. Na razie sprawa z odszkodowaniem jest w toku i na szczęście jest szansa na większą kasę. A chromów na pickupach tż nie lubie. Co innego na klasykach, muscecarach itd, alezdecydowanie nie na ramie czy fordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 skąd się miłośnicy chromu biorą nie wiem widze, ze podobne gusta mamy - tez mi chrom nie lezy - w przyszlosci mam plana calego mojego na czarny mat folia oblozyc, albo przelakierowac... :twisted: chrom jest dobry ale na felgach i hmm zderzakach, grillu ,klamkach, no i lakier musialby byc wtedy hmm Czarny ale ten specyficzny z bmw i wtedy kazde auto to dzielo sztuki :raca: :raca: Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jezeli auto zmotane w teren to jak najbardziej bez chromu, natomiast standard na miasto to chrom bardzo ładnie wygląda, didli ma racje chrom najlepiej pasuje do czarnego lakieru,wtedy fele,gril zderzki wyglądaja bardzo ładnie. Klamki i lusterka to już przesada. Stanełem kiedys na parkingu obok Rama sport, zero chromu,wyglądał poprostu bardzo biednie :-P Nie na kazdym aucie chrom ładnie wygląda,ale na Ramie może byc Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi