drug Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sihHQO178s8&feature=related Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 dach otwiera się poniżej 1 sec :-D Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Moim zdaniem z nielicznymi wyjątkami nowoczesne samochody są coraz brzydsze i coraz bardziej beznadziejne. Słyszałem, że ponoć BMW wznowił produkcję jakiegoś klasyka. Z tym że nie jest to rimejk jak np Mustang czy Challenger a prawie kopia oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 no bmw ma na nowo wstawic 8 ale to nie to samo co kiedys ma byc unowoczesniona . Bull zgodze sie z toba ze wiekszosc aut teraz to badziewia ale wiesz wiekszosc patrzy na cene i spalanie , a tych co stac to kupuja sobie mb , audi , bmw lub inne . ale maluszek tez ma swoj urok ................ chyba . ale taki 125 to juz podchdzi pod klasyka i to jest auto haha piekny jest 125 . Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 didli25 - o przepraszam bardzo, raczej powiedzialbym ze "tych co nie stać" kupują sobie MB albo BMW. Patrząc na koszty napraw i ilość kasy jaką straciłem na swoje MB czu BMW żony, w porównaniu do tego ile traciłem wcześniej na różne hamerykańskie wynalazki to zaoszczędziłem wiele 'szelestów'. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak europejskie auto to tylko Jag XJ (przepraszam wszystkich Angoli i posjonatów motoryzacji brytyjskiej za to "europejskie" 8-) ) Myślę, że to będzie moja nstępna zabawka (rocznik ok 95-96). A w zasadzie nie moja a mojej żony, bo to ona stwierdziła, że ja już sobie kupiłem furkę a teraz to ona chce mieć coś z życia :-P . A mi się w sumie pomysł spodobał. Moim zdaniem to wspaniałe samochody. Szczególnie z jedynym słusznym silnikiem. - V12 :twisted: Dla mnie w tej kategorii cenowej żaden eurpejczyk się nie równa pod względem wizualnym/stylistycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 didli25 - o przepraszam bardzo, raczej powiedzialbym ze "tych co nie stać" kupują sobie MB albo BMW. Patrząc na koszty napraw i ilość kasy jaką straciłem na swoje MB czu BMW żony, w porównaniu do tego ile traciłem wcześniej na różne hamerykańskie wynalazki to zaoszczędziłem wiele 'szelestów'. To ktoś Cię nieźle na kase zrobił, skoro utrzymanie amerykańskiego auta było droższe od tfu BMW lub tfu Mercedesa :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 tfu Mercedesa Czemu tfu? Nie lubisz MB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 tfu Mercedesa Czemu tfu? Nie lubisz MB? Nie :mrgreen: strasznie pretensjonalny :kasztan: no chyba że 500SL z lat 90 Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A mi te z lat 80-tych :-) . A dziś widziałem Fordzika SD (rocznik ok 2000). Podwójna kabina, długa paka, czarny, światełka na dachu... no miodzio. Robił wrażenie. Mógłbym mieć takiego 7.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A mi te z lat 80-tych :-) . A dziś widziałem Fordzika SD (rocznik ok 2000). Podwójna kabina, długa paka, czarny, światełka na dachu... no miodzio. Robił wrażenie. Mógłbym mieć takiego 7.3. ech 7.3 to był świetny silnik :)22 218KM 550 Nm niezniszczalny i ten potencjał :twisted: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja bym wolał porządnie zmotanego i fajnie zrobinego 7.3 niż 6.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi