mudder Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 mi się nie podoba Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Agresywny się ef zrobił... Ford chyba kiedyś montował coś takiego w swoich pickupach, podoba mi się. ... hehe a wiochą to moje lampki tylne walą, ale i tak je lubie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Całkiem w porządku wyglądają, pokaż nam jak wieczorem świecą, mam takie pytanie na szybko, gdzie dostanę fajne obrysówki na dach do swojego Dodgea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 @jonko na jebaju se kup takie fabryczne do dodga będzie git Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no to sprawa rozwiązana Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 wrzuć fotki, w dębkach będę w lipcu to możemy pojechać :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 " za to zamontowalem podswietlane logo F-150 pod lusterkami" - co to jest :-? JAKIEŚ FOTO=> JEŚLI CHODZI O ZABAWY Z TYMI LAMPECZKAMI :) TO LEPIEJ ZAŁOŻYĆ FAJNY GRILL MIAŁEM KIEDYŚ WYPADEK DODGEM I ZAŁOŻYŁEM WŁAŚNIE TAKI AFTERMARKET BO BYŁ O 1/2 TAŃSZY I EFEKT BYŁ TAK DOBRY ŻE LUDZIE PODCHODZILI I MOWILI ŻE MAM FANY GRILL Uploaded with ImageShack.us Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 mnie się aftermarkety takie nie podobają, nawet będę do oryginalnych lamp wracał Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 mnie się aftermarkety takie nie podobają, nawet będę do oryginalny lamp będę wracał :git::git: Bardziej się rozglądałem za pomarańczowymi ale teraz coraz bardziej podobają mi się te dymione, zależy mi trochę na czasie dlatego jebaj odpada, MKmario odezwę się w najbliższym czasie na PW. :git: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ... Ford chyba kiedyś montował coś takiego w swoich pickupach... I dalej montuje, konkretnie w nowym Raptorze :-) Lampki fajne ale bardziej interesuje mnie logo na błotniku. Fajne! Można by z tego dodatkowy kierunek zrobić zamiast obrysówki. Podrzuć jakiegoś linka. Grille aftermarketowe też średnio mi się widzą, choć to kwestia gustu. Natomiast ten pierwszy (z dodatkowymi lampami), którego wkleił blacksmoke to jest Hella i być może jest szansa, że byłby do dostania w Polsce, gdyby ktoś chciał. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi