bodano Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jasna tapicerka naprawdę robi wrażenie :)22 http://moto.allegro.pl/item1030200636_bmw_e36_1_6_tuning_igla.html Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 CAR AUDIO MOCY 1500 wat skok membrany 3,5 cm w tubie (naprawdę plecy masuje) hehe, najważniejsza modyfikacja w BMW, a opis naprawdę poprawia humor, aaa no i ciekawe dlaczego opony łyse, o tym już nie napisał :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Buhahaha. Ale pajac z właściciela. Najlepszy jest ten fragment: Co tu dużo pisać samochód robi furorę wszędzie gdzie się pokarze a ludzie często zaczepiają i pytają jaki to model :) Nie powtarzalny i jedyny taki w POLSCE!! Jeśli lubisz przy kozaczyć ten samochód jest dla ciebie :) Jazda nim to przyjemność bo wszyscy się oglądają ja też lubię "PRZY KOZACZYĆ" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Co on, pognieciony papier pakowy na siedzenia położył? Co to ku...wa jest!!!!!???? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Juz wiem ze tapicerke do tej beemki koles kupił w leroy merlin, robiłem dzis tam zakupy i sie na nią natknołem,koszt to 62zł /szt. materiał gumowopodobny :lol: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Buhahahha :mrgreen: :mrgreen: No nie mogę, zaraz zleję się ze śmiechu...ale gostek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi