bodano Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Jasna tapicerka naprawdę robi wrażenie :)22 http://moto.allegro.pl/item1030200636_bmw_e36_1_6_tuning_igla.html Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Jonko Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 CAR AUDIO MOCY 1500 wat skok membrany 3,5 cm w tubie (naprawdę plecy masuje) hehe, najważniejsza modyfikacja w BMW, a opis naprawdę poprawia humor, aaa no i ciekawe dlaczego opony łyse, o tym już nie napisał :-D :-D :-D Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Buhahaha. Ale pajac z właściciela. Najlepszy jest ten fragment: Co tu dużo pisać samochód robi furorę wszędzie gdzie się pokarze a ludzie często zaczepiają i pytają jaki to model :) Nie powtarzalny i jedyny taki w POLSCE!! Jeśli lubisz przy kozaczyć ten samochód jest dla ciebie :) Jazda nim to przyjemność bo wszyscy się oglądają ja też lubię "PRZY KOZACZYĆ" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
drug Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Co on, pognieciony papier pakowy na siedzenia położył? Co to ku...wa jest!!!!!???? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
bodano Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Juz wiem ze tapicerke do tej beemki koles kupił w leroy merlin, robiłem dzis tam zakupy i sie na nią natknołem,koszt to 62zł /szt. materiał gumowopodobny :lol: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Buhahahha :mrgreen: :mrgreen: No nie mogę, zaraz zleję się ze śmiechu...ale gostek :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi