v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, Głupio się przyznać ale nie mam sposobu na sprawdzanie odpowiedzi na swoje posty, lub updaty tych postów, w których się udzielam. Wiem, że po profilu mogę sprawdzić wszystkie tematy w których się udzielałem ale szukam opcji by na bieżąco być informowanym o nowym poście w tematach, które mnie interesują. Coś na zasadzie RSS'a. Nie znam się na temacie więc proszę o odpowiedz. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jest taka opcja na dole każdego tematu po prawej stronie jak "Śledź odpowiedzi w tym temacie", kliknij na nią. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi