AdAm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Czy ktoś może wstępnie ocenić wartość tego BUICK ROADMASTER z 1956 roku. Czy model ten stanowi wartość kolekcjonerską? Warto dopytywać o cenę? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja się nie znam, ale wygląda na sporo zielonych :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Hej, Ze strociami to jest tak, ze reguły raczej nie ma. Caddies and Muscle Cars zawsze będą droższe. Z doświadczenia wiem jednak, że wersje "standardowe" czyli 4door sedany przeważnie będą tańsze od wymyślnych 6 windows/coupes, nie wspominając już o Rag-Topach. Ty właśnie takie autko znalazłeś. Ogromną zaletą / wadą jest fakt, że autko jest w takim stanie. Jeśli było robione w USA to... chyba lepiej poszukać innej oferty ( chyba, że przez profesjonalną firmę odrestaurowane było, co wiąże się z kosztami około 20-40k usd) Z parunastu aut sprowadzonych z USA ( po i przed renowacją) żaden nie był dobrze odrestaurowany. Nie wiem jak teraz sytuacja w PL, wypadłem z tematu całkowicie ale wydaje mi się, że można juz w PL kupić dobre klasyki za małe pieniążki. Odezwij się na PRV, z kolekcji którą się opiekowałe jest jeszcze paredziesiąt samochodów. Głównie Cadillaki z lat 50-70tych. Wszystko w PL, większość odrestaurowane na wysokim poziomie. A nóż tam coś znajdziesz. p.s. sprawdz to : http://money.cnn.com/galleries/2010/autos/1002/gallery.cheap_collector_cars/10.html Tanio : http://www.oldride.com/classic_cars/111986.html Drogo: http://www.oldride.com/classic_cars/637525.html p.s. super pomysł z furką. Nie zniechęcaj się trudnościami z autami z USA. Wdzięk i emocje które dostaniesz w czasie jazdy zrekompensują z nawiązką każdy wysiłek włożony w Oldtimerka ! POzdrawiam. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 generalnie z muscle carami starymi jest tak że z reguły są budowane z różnych podzespołów(np zaciski od cheviego, pompa wspomagania od dodge itp.) w razie jak coś padnie mając auto w Polsce jesteśmy w czarnej dupie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi