dejwitt Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 w Piatek w godzinach 22-24 bo nei jestem pewien o ktorej dokladnie, wyprzedzalem na A4 wysokosc chyba przed wroclawiem czarnego Cheviego Avalnche nr rej. DZL**** czy to ktos od nas? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chyba nie. Nikt u nas nie ma Avalanche. Cytuj
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Daj znaka jak nastepnym razem bedziesz w okolicach. We Wro jezdza 2 Avalanche. jeden na 100% DZG . . . ale wersja uboga dosc i drugi sliczny czarny ze Spinnerami ( juz nie tak slicznymi) Ma rejestracje indywdualna i chyba nazywa sie KRZYS : ) ale wydaje mi sie ze on ma P0 . . . ale nie pamietam dokladnie. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 A jak juz rozmawiamy o zauwazonych autach to wczoraj przez wro przelecial czarny ram 3500 na blizniaku. po 2006 roku model. Nie widizalem, slyszalem jedynie. Ktos cos wie ? ktor zna ? pierwsza literka tablicy 'O" : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
mudder Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 w Piatek w godzinach 22-24 bo nei jestem pewien o ktorej dokladnie, wyprzedzalem na A4 wysokosc chyba przed wroclawiem czarnego Cheviego Avalnche nr rej. DZL**** czy to ktos od nas? DZL(DEZEL) adekwatna nazwa dla avalanche :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
dejwitt Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Daj znaka jak nastepnym razem bedziesz w okolicach. ja lece tamtedy do siebie wiec zawsze przejazdem i o nie normalnych porach :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rekomendowane odpowiedzi