dejwitt Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 w Piatek w godzinach 22-24 bo nei jestem pewien o ktorej dokladnie, wyprzedzalem na A4 wysokosc chyba przed wroclawiem czarnego Cheviego Avalnche nr rej. DZL**** czy to ktos od nas? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chyba nie. Nikt u nas nie ma Avalanche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Daj znaka jak nastepnym razem bedziesz w okolicach. We Wro jezdza 2 Avalanche. jeden na 100% DZG . . . ale wersja uboga dosc i drugi sliczny czarny ze Spinnerami ( juz nie tak slicznymi) Ma rejestracje indywdualna i chyba nazywa sie KRZYS : ) ale wydaje mi sie ze on ma P0 . . . ale nie pamietam dokladnie. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A jak juz rozmawiamy o zauwazonych autach to wczoraj przez wro przelecial czarny ram 3500 na blizniaku. po 2006 roku model. Nie widizalem, slyszalem jedynie. Ktos cos wie ? ktor zna ? pierwsza literka tablicy 'O" : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 w Piatek w godzinach 22-24 bo nei jestem pewien o ktorej dokladnie, wyprzedzalem na A4 wysokosc chyba przed wroclawiem czarnego Cheviego Avalnche nr rej. DZL**** czy to ktos od nas? DZL(DEZEL) adekwatna nazwa dla avalanche :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Daj znaka jak nastepnym razem bedziesz w okolicach. ja lece tamtedy do siebie wiec zawsze przejazdem i o nie normalnych porach :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi