tritrans Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam Jak w temacie może ktos podpowie co robic w ten weekend ? Wiem ze czasu zostało już niewiele, ale tak jakos sie nie przygotowałem w tym roku a pomysłów totalne zero , moze gdzies w Polsce a nawet niekoniecznie w polsce, dzieje sie cos ciekawego zeby nie siedziec w domu. Jeśli ktoś ma jakis pomysł i by sie nim podzielił PISZCIE !!!! Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No ja mam, świetny pomysł na łikend majowy, zap....anie w pracy od rana do nocy :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 O tak ! Ja podobnie jak kolega Mudder ! cały weekend pracuję w Żywcu..ale zato następny sobie odbiję !! Pozdrawiam ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ... a ja do góry kołami i nie zamierzam wyjeżdżać, bo wyjazdy w długie weekendy są koszmarne. Jechać w korkach po to żeby odetchnąć po jeździe i przygotować się do powrotu. Fatality!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ten wekend jeste krótki :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No to żeście mi pomogli !!!! I faktycznie tak sie skończy że zostane operatorem pilota !!!(od telewizora) Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 pogoda bedzie do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A ja na 3 dni na kurpie, na quady :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A ja na 3 dni na kurpie, na quady :-P Wyjazd na wściekliznę... to jest to... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi