abok Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Na stronie nissana pojawił sie cennik pt. "Nowa Navara 2010". http://nissan-online.webvilag.com/pricelist/download?file=3_7_4 Jest tam kilka ciekwaych zmian: Nareszcie ESP, hamulce tarczpwe z tyłu, rozbudowane multimedia, kamerka cofania i jako opcja silnik 3.0 V6 (z 7 biegowym automatem) ale co za coś - z tym silnikiem nie można mieć blokady tylnej osi. Ogólnie wygląd - drobne miany z zewnątrz i spore w środku. Niestety polska strona nissana pokazuje nadal 'stary' model wiec załączal link do zdjęć nowego frontiera z USA - powinno być to samo http://www.netcarshow.com/nissan/2009-frontier/ Tylko tye ceny - wersja V6 po dodaniu opcji to nawet ok. 180.000,- PLN :-/ Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a ja już myslałem że ten V6 to benzynka i tak z 280KM, a tu common rail :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Cena zdecydowanie za duża, w granicach 170 tyś zł, można już mieć nowego RAMa 1500 Laramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Za taką kasę (z opcjami może podejść pod 200.000,- PLN :pala: !!!!!!!!!) to mozna przyciagnąć NOWEGO F-150 Raptor :twisted: z USA. Sprawdzałem i nie moge teraz przez to spac :shock: :shock: Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 abok ten sam ból mnie męczył jak się dowiedziałem za ile frontiera można ściagnąć zza wielkiej wody. ;) Cytuj Wszystko powinno się robić tak prosto, jak to tylko możliwe, ale nie prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 to mozna przyciagnąć NOWEGO F-150 Raptor z USA. Sprawdzałem i nie moge teraz przez to spac To znaczy , żę Raptor Ci po głowie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 raptor .................. zacznie pod domem jezdzic :D :up: :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Sam mam chrapkę na Raptora, szkoda, że finanse jeszcze nie pozwalają. :-x Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 raptor wydaje sie byc polaczeniem pickup-a, auta terenowego i rajdowki - i to polaczeniem udanym - jestem ciekaw tego auta - abok, mam nadzieje, ze dasz znac jak juz przestanie ci po glowie chodzic a zacznie pod domem jezdzic :D ok, kusi, kusi ale jeszcze troche :-? choć nie powiem bo to stworzenie spać mi nie daje :shock: Jak juz bedzie to na pewno sie pochwale :mrgreen: Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak juz bedzie to na pewno sie pochwale I będziesz nas tak trzymał w niepewności... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja też się czaję na raptora już wiem że w tym sezonie niet, ale jak dolar wróci na swoje tory to kto wie może na wiosnę...ech Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ja też się czaję na raptora już wiem że w tym sezonie niet, ale jak dolar wróci na swoje tory to kto wie może na wiosnę...ech Chcesz zdradzić HD? :pala: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja też się czaję na raptora już wiem że w tym sezonie niet, ale jak dolar wróci na swoje tory to kto wie może na wiosnę...ech Chcesz zdradzić HD? :pala: nie, ale mówią że parka się lepiej chowa :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja też się czaję na raptora już wiem że w tym sezonie niet, ale jak dolar wróci na swoje tory to kto wie może na wiosnę...ech Chcesz zdradzić HD? :pala: nie, ale mówią że parka się lepiej chowa :mrgreen: A to rozumiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 wracajac do tematu Navary z V6 - mial juz ktoś okazje sie przejechać nową , w automacie, z tym silnikiem ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 wracajac do tematu Navary z V6 - mial juz ktoś okazje sie przejechać nową , w automacie, z tym silnikiem ? ja mam 4.0 V6 ale z 2007 i jestem pozytywnie zaskoczony (mega żwawe auto) co prawda w pathfinderze ale to praktycznie to samo Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no tak, ale to benzynka, a ja myslalem ze moze ktos sie przelecial tym nowym dieselkiem 3.0 DCI. (231 KM i 550 Nm) w automacie (bo chyba tylko taki wystepuje) a tak przy okazji - dlaczego na nowej broszurze Navary jest napisane : "Wersja z dłuższą skrzynią ładunkową", czyzby Navarka dostała nową, dłuższa skrzynie, od rocznika 2010 ? http://nissan-online.webvilag.com/pricelist/download?file=3_7_4 Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no tak, ale to benzynka, a ja myslalem ze moze ktos sie przelecial tym nowym dieselkiem 3.0 DCI. (231 KM i 550 Nm) w automacie (bo chyba tylko taki wystepuje)a tak przy okazji - dlaczego na nowej broszurze Navary jest napisane : "Wersja z dłuższą skrzynią ładunkową", czyzby Navarka dostała nową, dłuższa skrzynie, od rocznika 2010 ? http://nissan-online.webvilag.com/pricelist/download?file=3_7_4 4 cylindrowy diesel nie może być fajny a 3.0 to już w ogóle :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 4 cylindrowy diesel nie może być fajny a 3.0 to już w ogóle Eeeee tam, 4 cylindrowy i V6 to to samo jak dla mnie. V6 to badziew, jeden z gorszych silników. Jedna jedyna zaleta to ilość cylindrów co ma realny wpływ na moc i rozłożenie cykli na 6 garnków. Z rzędową szóską się nie równa ten badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ja mam 4.0 V6 ale z 2007 i jestem pozytywnie zaskoczony (mega żwawe auto) co prawda w pathfinderze ale to praktycznie to samono to wyobraz sobie jak smiga taki frontier - sporo lzejszy od patha ;-) przymierzalem sie do frontiera v6 powiem tak w automacie nie zrobi na mnie kompletnie zadnego wrazenia jesli chodzi o osiagi tacoma v6 jezdzi niebo lepiej spotkalem sie ten z wersja kingcub navary 2006 r na holandie 3.0 bodajze 165ps co to za wydumka? Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 spotkalem sie ten z wersja kingcub navary 2006 r na holandie 3.0 bodajze 165ps co to za wydumka? A jak to wygląda? Te 3.0 to diesel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 spotkalem sie ten z wersja kingcub navary 2006 r na holandie 3.0 bodajze 165ps co to za wydumka? Navara D40 (ta nowa) czy Navara D22 (czyli obecny NP300)? Prawdopodobnie chodzi o tą drugą (D22). Ponieważ pewna partia silników 2.5 w tym modelu (133 konie) miała problemy z zacierającymi się i pękającymi korbowodami (co kończyło się z reguły spektakularną demolką silnika), ktoś dopasował do tego samochodu trzylitrowy silnik z Nissana Terrano II (4 cylindry, 156 koni) wywodzący się z kolei z Patrola tylko nieco słabszy. Przeszczep okazał się na tyle udany, że takich konwersji powstało całkiem sporo i nadal są wykonywane, również w Polsce. Zwłaszcza, że ten silnik można nadal kupić, nawet nowy. Nie jest to natomiast absolutnie żadna wersja fabryczna "na Holandię" ani gdzie indziej ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi