Alek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Witam wszystkich! Stałem się (nie)szczęśliwym posiadaczem RAMa 1500 5.7 z 12 roku. Mam nadzieję, że uda się podzielić i pozyskać opinie na temat użytkowania tego auta 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 15 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Witamy na forum 🙂 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 witamy dlaczego już (nie)szczęśliwym? Paka pickupa jest w połowie pełna a nie pusta :) Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Oczywiście radość jest wielka, ale jak to zwykle po zakupie(USA) wychodzą jakies kwiatki.... np wyrobiona prawa poloska przedniego dyfra( nie ofereowana jako czesc zamienna) 🙂 Ale po za tym to same + 🙂 Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 oj może coś dobierzesz https://allegro.pl/uzytkownik/zyga771?string=półoś ram Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 🙂półoś jest najmniejszym problemem,ale dzieki, bardziej martwi mnie wyrobiony wałek w dyfrze, widziałem, że regenerują za bodajże 1.5k i cena nowego w Kanadzie też podobnie wychodzi i do tego jest z łożyskami.... Ale 1.5k za wałek gdzie do starszych wersji są za połowę ceny i są dostępne od reki... Ogólnie z tego co się dowiedzieli że FCA nie oferowało w ogóle go jako część zamienna😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 O jakim wałku piszesz? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 O wałku pośrednim, czyli wieloklin wystający z dyfra od strony pasażera wchodzący w przegub półosi. Wrzucam zdjęcie z neta dla wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) A nie myślałeś żeby znaleźć kogoś kto go zregeneruje tak po prostu nie wiedząc że to jest do Rama i że ktoś inny tyle za to kasuje? Kiedyś było takie powiedzenie że jeśli czegoś się nie da zrobić to tylko potrzeba kogoś kto przyjdzie i o tym nie wie a to po prostu zrobi... Edytowane 23 Grudnia 2021 przez jedrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Taki właśnie jest plan, bo nasza wewnętrzna polska cebula nie pozwala tak od razu pójść i wyłożyć kasę🙂szukam kogoś teraz we Wro, i narazie natknąłem się na firmę na terenie Hutmenu, która regeneruje półosie, po świetach się do nich wybieram zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychRam5.7 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Masz jakąś aktualizacje tego tematu? Z tego co się orientuję każdego z nas to prędzej czy później czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi