blacksmoke Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam wszystkich dziś właśnie dowiedziałem się od drug'a o istnieniu tego forum więc o to i jestem. :-D Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witamy! Nareszcie jakiś Ram 2giej generacji :-D i na dodatek heavy duty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witamy na forum.. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszwl Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam. Ostatnio czesto latam przez Kozieglowy, mozemy sie kiedy spotkac przy okazji. Najblizsza juz w poniedzialek ;) Pozdro, Tom Cytuj Spalanie Ram'a = wydajność pompy paliwa X średnica węży paliwowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 znouw ram :evil: :mrgreen: Witam! fajnie że gnojarka :twisted: a nie hemi :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tom - nie ma najmniejszego problemu tu masz nr do mnie jak coś to wpadaj 785 191 505 zapraszam:D Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styku Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam serdecznie o to muszę namówić Pietrka - drug żeby do Ciebie podjechać i obejrzeć Twoje zabawki :-D Cytuj Si vis pacem, para bellum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Serdecznie zapraszam. Drug ma do mnie pewien interes więc tym bardziej. A tak w ogóle to proponuje jakiś meeting na jurze jest co zobaczyć i gdzie się powozić, tym bardziej ze znam tutaj kilka ładnych landszaftów pozdrawiam Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Z tym interesem to poczekamy do ustalonego terminu, ale jeśli to wypali to nie wykluczam osobistego stawiennictwa... :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi