v8city Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wypasione bryki nie tylko z fabryki, rock, blues, rockabilly & girls. Odkurzcie swoje amerykany (amerykanki też) tankujcie do pełna, ale tylko w bak... i ruszajcie do Wrocławia na Ride'n'Roll odlotowy Power show! Zapraszamy również Harleye, Choppery, Customy i wszystko amerykańskie co jeździ i zwala z nóg bulgotem silników! www.rideandroll.pl. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Z chęcią bym się pisał na to, ale nie wiadomo jak to się z czasem ułoży, a tak poza tym to ktoś jeszcze by się pisał na R&R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja raczej bede. jesli wyjdzie z tego wiekszy zlocik Pickupklub.pl mozemy zgadac sie z organizatorami by miec firmowe stoisko. Moge tez przenocowac do 4-6 osob z soboty na niedziele lub pomoc ogarniac nocleg. Ja osobiscie jeszcze nie bylem na tym zlocie ale slyszalem ze bardzo fajan imprezka ( foty mowia same za siebie ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja byłem we wrocku w zeszłym roku na dwóch imprezach . O tyle fajnie że da się błąkać samochodami po terenie imprezy i jak leje to jest sucho bo są dwa mega duże zadaszenia pod którymi stoją auta i da sie nadal jeździć. Pić można tylko w wyznaczonych miejscach egzekwuje to ochrona to samo tyczy się nadmiernej predkości i palenia gumy byle gdzie , na palenie gumy jest specjalne miejsce . Do tego wszystkiego warto się stosować bo nie uczestnik tylko Jacek organizator za to odpowiada karnie i finansowo . Zasadniczo jest bardzo fajnie ale nie wiem czy się na majowy termin wyrobię . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jesli Jaber ma byc ( a wiem ze potwierdzil u Jacka obecnosc) to warto tez pamietac o koreczkach do uszu Train Horn Terror nas wszystkich czeka siek: Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jadę i na R&R i do Olesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie ma obaw najgłośniejsza nie zdąży przypłynąć :):) będą tylko 2 z jachtu ( też dają fest radę ) i jeden Emergency Horn no i muszę się wyrobić ze zrobieniem auta bo to stoi pod znakiem zapytania . No a Jacek mnie zastrzeli jak nie przyjadę :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jadę i na R&R i do Olesna. W zeszłym roku tez jechałeś i nie dojechałeś :):):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale kumpel moim GMC starym chyba będzie no to Train Horn jednak jakiś będzie :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jadę i na R&R i do Olesna. W zeszłym roku tez jechałeś i nie dojechałeś :):):):) W tym dojadę na pewno ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam serdecznie ! sluchajcie, termin coraz blizej a szczegolow brak. czy mam jakies miejsce dla Pickupklub.pl organizowac ? moze jakis baner ktos ma ? ja bede na R'nRoll w sobote i niedizele. przypominam ze moge bez problema pare osob przenocowac i zapewnic jakeis rozrywki na pozniejsze popoludnie : ) Dajcie sygnal co jak i kiedy planujecie z R'n'Roll. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jak będzie ładna pogoda w sobotę to wsiadam na 2OO (moto) i się poślinię na te cacka. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A może taki mały Ride@Roll ??? Otóż ekipa aut amerykańskich (głównie z roadrunners.pl) spotyka się ostatnio regularnie co miesiąc pod mostem Milenijnym we Wrocławiu (ul. Popowicka/Wejcherowska). Ostatnio było nas około 30 wozów. Teraz spotykamy się w niedzielę 16 X. po 17-tej. WELCOME :!: :!: :!: _________________ Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 uuuuupss !!! faktycznie most Milenijny we Wrocławiu jest przy Wejherowskiej :pala: A spot z miłym grillowaniem i przeturlaniem się po mieście będzie na pewno i zgłasza się już ponad 20 bulgoczących V8-mek :roll: :!: :f: pozdrowienia dla Wejhhhhhhhhhhherowa :-> :all: Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam A trzeba się jakos konkretnie deklarowac, zapisywać lub cos w tym stylu ? Bo jeśli dam radę to z chęcią bym podjechał ale nie do końca jest to zależne odemnie raczej zależy od pogody, żony i paru mało istotnych dupereli. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Na początek potwierdzam, że nawet mają być jakieś media motoryzacyjne. Bo przed miesiącem został zauważony nasz szpanerski :-> przejazd przez miasto. Teraz też jedziemy ale już z dziennikarzami. Żadnych zapisów nie ma. To jest spontaniczne. Pojawiają się bulgoczące amerykany i się nawzajem jaramy; grillujemy i gadamy o "dupie maryni". Połowa ludzi się zna a połowa (tak jak i ja ostatnio) to nowi lub przypadkowi znajomi znajomych. Czyli luzik. Dużo jest oldtimerów V8-mek. Przyjedź i już ! :lol: [shadow=orange]Ta niedziela po 17-tej pod mostem Milenijnym we Wrocławiu[/shadow] Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Szkoda, że mam tak daleko :-? Jak ktoś od nas będzie to zapodajcie jakieś foty ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi