mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fotka z dzisiaj z 9 rano :mrgreen: dalej sypie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wspólczuje... :-| Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no zaraz zabieramy się za płużenie, czekam tylko aż landrover przyjedzie bo on ma zderzak odpowiedni :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Hehe, nieźle. Ale w górach śnieg w kwietniu to chyba norma. U nas wczoraj była burza dla odmiany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w kwietniu zwykle zima po prostu jest, a takie opady się zdarzają rzadko, jeszcze wczoraj nie było grama śniegu :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba było zamówić ze Stanów pług do Fordów. Na pewno by się wam przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba było zamówić ze Stanów pług do Fordów. Na pewno by się wam przydał. ford się nie nada za długi :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba było zamówić ze Stanów pług do Fordów. Na pewno by się wam przydał. ford się nie nada za długi :mrgreen: No jak za długi? http://www.dieselpowermag.com/features/ford/0605dp_2006_ford_super_duty_snowplow/photo_09.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To u mnie w tych pizdrykach niskich to tam popierdziało śniegiem i koniec . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba było zamówić ze Stanów pług do Fordów. Na pewno by się wam przydał. ford się nie nada za długi :mrgreen: No jak za długi? http://www.dieselpowermag.com/features/ford/0605dp_2006_ford_super_duty_snowplow/photo_09.html no normalnie za długi o jakieś 1,5 metra, droga za wąska i nie da się nawrócić poza tym defender nieźle sobie radzi Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Aaaa, to nie wiedziałem że jest pług do innej fury bo pisałeś coś o zderzaku i nie skumałem o co chodzi. A ten na zdjęciu wygląda na samoróbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Aaaa, to nie wiedziałem że jest pług do innej fury bo pisałeś coś o zderzaku i nie skumałem o co chodzi. A ten na zdjęciu wygląda na samoróbę tak samoróbka, ten pług ma już chyba ze 20 lat :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wiem, że już trochę minęło ale zaczynają straszyć, że zima stulecia się zbliża i stąd moje pytanie. Mam RAMa od czerwca i jeszcze nie przezimował u mnie. Nie mam plandeki a fura nie mieści się do garażu w związku z tym będzie zimować na dworze. Jak wygląda sypiący śnieg na pakę ?? Odśnieżacie jakoś czy jeździcie z hałdą śniegu na pace ?? Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Podpisuję się pod pytaniem kolegi :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Koledzy, wystarczy się szybciej przejechać na trasie, śnieg zostaje ładnie wydmuchany :mrgreen: , też obawiałem się się całej paki zawalonej śniegiem ale mało kiedy się zdarzyło aby była tak zawalona abym musiał odśnieżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Trzeba zaopatrzyć się w plandekę... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Trzeba zaopatrzyć się w plandekę... ;-) Tak tylko, że na plandece też się zbierze :-/ poza tym plandeka zostaje w dość odległych planach jeśli o mnie chodzi :-( Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Tak tylko, że na plandece też się zbierze Szczotką na kiju zepchniesz śnieg z plandeki w 30 sek. :-P Mam plandekę na zbyciu, tylko pożyczyłem Bodano'wi. Jak już mi ją zwolni to możemy powrócić do tematu. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Drug jeśli kolega abtarster nie będzię chciał tej plandeki to chętnie a nawet bardzo chętnie ją odkupię od ciebie, bo szukałem czegoś takiego :-D Bo za nie cały miesiąc myśle urodzą się moje bliźniaki i będę mógł pod to wózek schować na pace :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Drug jeśli kolega abtarster nie będzię chciał tej plandeki to chętnie a nawet bardzo chętnie ją odkupię od ciebie, bo szukałem czegoś takiego :-D [/b] Nie ma problemu ja na razie nie mam możliwości kupna czegokolwiek ;-) Wyposażam sukcesywnie piwnicę w czarne złoto przed zimą :-D Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Trzeba odśnieżać i już , żaden problem. Jeździć ze śniegiem nie wolno. Jeśli zauważy was policja że za wami jest wielku tuman śniegu mandat murowany! . Ale fajnie to wygląda :mrgreen: A co do zimy i prądu atlantyckiego golfsztrom. Możliwe że jest w tym prawda, ale wydaje mi się , że to znów jest napędzanie koniunktury... i ktoś na tym zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Drug jeśli kolega abtarster nie będzię chciał tej plandeki to chętnie a nawet bardzo chętnie ją odkupię od ciebie, bo szukałem czegoś takiego :-D Bo za nie cały miesiąc myśle urodzą się moje bliźniaki i będę mógł pod to wózek schować na pace :-D :-D :-D :-D :-D Na razie plandekę ma Bodano i tak długo jak będzie mu potrzebna to jej nie sprzedam, ale nadzieja umiera ostatnia :kasztan: Jeśli chodzi o pogodę to pragnę przypomnieć, że w zeszłym roku miało zimy nie być, a tegoroczne lato miało być bez słońca... :kasztan: Jełopy mylą się na dwa dni w przód, a mówią o pogodzie za miesiąc... śmiechu warte. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Trzeba odśnieżać i już , żaden problem. Jeździć ze śniegiem nie wolno. Jeśli zauważy was policja że za wami jest wielku tuman śniegu mandat murowany! . Ale fajnie to wygląda :mrgreen: A co do zimy i prądu atlantyckiego golfsztrom. Możliwe że jest w tym prawda, ale wydaje mi się , że to znów jest napędzanie koniunktury... i ktoś na tym zarobi. Wstaję codziennie o 6:00 i jakoś nie widzę siebie odśnieżającego paki :-P (rano każda minuta jest na wagę złota ;-) ). Mieszkam na takim wygwizdowie, że podczas zimy musimy (mieszkańcy) radzić sobie sami. Dobrze, że za moją wsią jest kamieniołom to przynajmniej ciężarówki ubiją śnieg na drodze :) gorzej z wyjazdem z posesji ale myślę, że RAM sobie poradzi :) po wyjeździe ze wsi mam 1,5km (prostej)do miasta także chyba tam będzie się odbywać "odśnieżanie" paki w razie czego ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 gorzej z wyjazdem z posesji ale myślę, że RAM sobie poradzi :) Ram to idealne auto na zimę, o ile ma 4x4... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 DRUG jak się tylko zwolni to daj znać :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi