bodano Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Przed chwilą skończyłem oglądac Shutter island -naprawdę polecam,dobry film. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zobaczyłem opis i już mi się podoba bo akcja w 54 roku sie dzieje. Zaraz zacznę ściągać z sieci :p A ja polecam wszystkim miłośnikom filmów wojennych "Pacific", który leci teraz na HBO (już 3 odcinek wyemitowali). Kopordukcja HBO, Henksa i Spielberga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A ja polecam wszystkim miłośnikom filmów wojennych "Pacific"ogladam - generation kills jakos bardziej mi sie podobal, ale moze ten sie rozkreci... co by nie bylo, tez polecam Też oglądałęm i uważam, że bardzo fajne, podobnie jak "Kompania Braci". Na razie nic nie mówię bo dopiero 3 części przeleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi