Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Maja 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jak by ktos potrzebował to moge wysłać na maila, silniki 3,7 4,7 5,7 d5,9 8,3 ponad 9 tyś stron w pdf , wrsja ang, wydanie 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 nie ma problema, podaj mi maila to ci prześle, P.S Czy twój Ramik nie jest przypadkiem koloru ciemniego z ładymi progami i parkujesz go koło Statoila, miasta nie wymieniam bo sam tam mieszkam, zreszta to nie jest tajemnica :lol: ale zgawostka, he :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ups, znaczy to że nie ten czarny :mrgreen: ale dobrze że coraz więcej Ramików jest :-D Servisówka ma 180 MB, więc mail odpada, wrzuce go na serwer i dam linka do zassania, linka prześle Ci na emaila Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mail z linkiem poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 super ekstra dzięki właśnie ściągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 wreszcie mam chwilkę wiesz co jest mały problem..... nie mogę odczytać tego pliku w jakim to jest formacie .. i czym to mogę roztworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam, jest spakowany rarem, ściągam z serwera żeby sprawdzić czy aby działa na pewno, chwilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 zmień nazwe pliku na : DR-2006.rar i bedziesz go widział jako rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ooo super dzięki ... zaraz się rozpakuje zobaczymy ps. Powiedz mi jakie ma laćki w swoim Dodgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Standartowe gumy GY Wrangler HP 275/60 r20, w calach wychodzi 33" :lol: a więc chyba nieźle jak na serie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 WItam, rowniez poprosze grzegorz@engelbrecht.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Poszło, sprawdz skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dziekuje bardzo !!! Doszlo, sciagniete i uzywane. pozdrawiam g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A czy widział ktoś może takiego manuala ale do ramów II generacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrissMac Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja również poproszę o wystawienie linka do tego manuala -z opisu wnioskuję, że może jest tam omówiony silnik z mojego srt'ka Z góry thx i pozdrawiam - Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Poszło na PW ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrissMac Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Po prywatnych jeszcze i publiczne podziękowania SEBA. Ten manual to skarbnica wiedzy o RAM'ach i pozycja obowiązkowa dla wszystkich jego posiadaczy. Strasznie łopatologicznie napisany i rozrysowany... a już amekykańce powalili mnie tabelami przeliczników z "ćwierćfunciaków na BigMac'i" Szerokości Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musting66 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Czy mogę prosić o serwisówkę na PW ;-) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 poszło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musting66 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Bardzo dziękuję!! :-) Pozdrowienia z Wielkopolski. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Sebastian ja tez się usmiechnę po instrukcję:) pawel.dworznik@gmail.com pozdro Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam wklejam tu linka do servisówki: http://www.pickupklub.pl/service/2006-DR.zip po ściągnięciu zmień nazwe pliku na 2006-DR.rar miłej lektury :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Wielkie dzieki ;-) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi