Wiolka171987 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Witam. Mojemu facetowi marzy się poprowadzić Forda f350 i w ten oto sposób znalazłam się tutaj i szukam posiadacza takiego autka, który to byłby w stanie mi pomóc w organizacji takiego czynu:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witaj 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka171987 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Hej. Hmmm.... Czyżby była nadzieja na zrealizowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Napisz do ludzi sprzedających takie samochody w okolicy może ktoś będzie chciał sobie dorobić, ewentualnie ludzie wynajmujący samochody do ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi