Skocz do zawartości

MATTRACKS -ciekawa sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przerabiałem ten temat, ale to jest cholernie drogi temat, wolałbym za te pieniądze zmotac silnik w Hemi lub podniesc go w górę, ale temat ogólnie rewelka.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Ustrjstwo jakoś wytrzymuje podobno, ale gumy niestety podobno niezbyt długo, a wymiana też niezbyt tania, ale nawet jakby były tanie gumy to cena przy zakupie mattracks'ów jest zaporowa.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Gość Anonymous
Opublikowano

Za 15tyś to ja zrobie taką zmotę że łyknie wszystko co jeździ na mattracksach. Bardzo fajna sprawa, ale zdecydowanie za droga!!

Opublikowano

jeździłem quadem z takimi gąsienicami, w śniegu fajnie ale bez rewelacji i faktycznie za koszt takich gąsienic można nieźle zmotać sprzęta

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen:

Gość Anonymous
Opublikowano

Z tego co wiem to matracksy nadają sie tylko do śniegu. Oczywiście są reklamówki jak jeżdżą tym po błocie i bagnach, ale ryzyko, że coś dostanienie się między gąsienice a koła jest jakieś tam, poza tym błoto, kanienie i piasek też się tam dostają a wiadomo czym to skutkuje. Moim zdaniem to nie dla przeciętnego kowalskiego...ba nawet smitha. Wojsko używa tego typu sprzętu (nie wiem czy akurat marki mattracks) i tam zastosowanie się znajduje. Armię po prostu stać na eksploatacje takiej zabawki .

Opublikowano

no moze nie polska armie :-P w sumie fajna zabawka , hmmm a jak by takie coś założyć na forda f650 hmmm ale by była jazda .

Harley-Davidson mt 350 1994

WFM M06 1957

Cadillac Seville 4.9 1992

Ford Capri 1,7 gt V4 1971

Ford F350 super Duty v10 6,8 2000

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja planuje zakupić duratracki :)22 powinny wymiatać, niestety w moim rozmiarze prawdziwe zimówki nie występują :roll:

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen: