AdAm Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 przerabiałem ten temat, ale to jest cholernie drogi temat, wolałbym za te pieniądze zmotac silnik w Hemi lub podniesc go w górę, ale temat ogólnie rewelka. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Właśnie doczytałem że około 15 tysi $. Faktycznie drogo. Ciekawi mnie jak z wytrzymałością i gum i całego ustrojstwa. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ustrjstwo jakoś wytrzymuje podobno, ale gumy niestety podobno niezbyt długo, a wymiana też niezbyt tania, ale nawet jakby były tanie gumy to cena przy zakupie mattracks'ów jest zaporowa. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Za 15tyś to ja zrobie taką zmotę że łyknie wszystko co jeździ na mattracksach. Bardzo fajna sprawa, ale zdecydowanie za droga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jeździłem quadem z takimi gąsienicami, w śniegu fajnie ale bez rewelacji i faktycznie za koszt takich gąsienic można nieźle zmotać sprzęta Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Porównanie ale chyba nie do końca sprawiedliwe. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Z tego co wiem to matracksy nadają sie tylko do śniegu. Oczywiście są reklamówki jak jeżdżą tym po błocie i bagnach, ale ryzyko, że coś dostanienie się między gąsienice a koła jest jakieś tam, poza tym błoto, kanienie i piasek też się tam dostają a wiadomo czym to skutkuje. Moim zdaniem to nie dla przeciętnego kowalskiego...ba nawet smitha. Wojsko używa tego typu sprzętu (nie wiem czy akurat marki mattracks) i tam zastosowanie się znajduje. Armię po prostu stać na eksploatacje takiej zabawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 no moze nie polska armie :-P w sumie fajna zabawka , hmmm a jak by takie coś założyć na forda f650 hmmm ale by była jazda . Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zima idzie, czas odświerzać zimowe tematy... :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zima...ehhh ciekawe jak moje opony sobie dadzą radę :-/ Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zima...ehhh ciekawe jak moje opony sobie dadzą radę :-/ U mnie gorzej, bo mnie czeka zakup :-( Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja planuje zakupić duratracki :)22 powinny wymiatać, niestety w moim rozmiarze prawdziwe zimówki nie występują :roll: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi