Banan Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam Jak w temacie zna ktos/widzial/ogladal tego Dodge'a? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11172340 Cytuj Pozdr Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wygląda na prawdę przyzwoicie i przebieg ma normalny. Zapytaj o numer VIN i sprawdź go w carfaxie, chyba warto się nim zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ... i cena normalna, wart uwagi, ale tak jak mówi Bull: Carfax i Autocheck Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 To Ram kolegi @Tygrysa z naszego foruma :lol: :lol: Wal do niego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ładnie wygląda ja wiem tylko, że gość ogłasza się już od pewnego czasu pozdrawiam Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 To Ram kolegi @Tygrysa z naszego foruma :lol: :lol: Wal do niego .... Prawdopodobnie masz rację, tylko, że w ogłoszeniu są namiary na komis, więc może już go sprzedał w rozliczeniu... albo jest właścicielem tego komisu :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Carfax i Autocheck To wiadomo. Juz od dluzszego czasu szukam auta i dzieki autocheck nie kupilem Wranglera ktory chyba zatrzymal pociag przodem, Hummera H3 ktory uczyl sie nurkowac. 40 zl za autocheck a ile kasy uratowane. toolmetal napisał/a:To Ram kolegi @Tygrysa z naszego foruma Wal do niego .... Prawdopodobnie masz rację, tylko, że w ogłoszeniu są namiary na komis, więc może już go sprzedał w rozliczeniu... albo jest właścicielem tego komisu Dzeiki za info o @Tygrysie ;-) A co do auta jest wystawiony w komisie ale to auto wlasciciela. Jestem w trakcie rozmow :-) Cytuj Pozdr Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ładny egzemplarz - sam chciałem go kupić ale był drogi niestety :cry: :cry: Jeszcze niedawno był wystawiony za 99.000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Banan jak interesujesz sie jeszcze tym dodgem to pisz na prv. Podeślę Tobie jego historie. Komis jest mojego brata. Cytuj "NIC NIE TRZEBA ROBIĆ DLA ZASADY" DODGE RAM 3500 6l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Juz nie aktualne. Kupilem Hummera H3 :-D Pozdrawiam i dzieki Cytuj Pozdr Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Kupilem Hummera H3 No to żeś wybrał Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 . Kupilem Hummera H3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Oj tam, panowie, Hummer H3 to przecież od strony podwoziowo mechanicznej Chevrolet Colorado, więc przy odrobinie dobrej woli można uznać, że Banan kupił pickupa... ;-) Tylko inaczej zapakowanego :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 WitamJuz nie aktualne. Kupilem Hummera H3 :-D Pozdrawiam i dzieki Nie wiem czy komentować... Mam nadzieję, że przemyślałeś wybór. Życzę przyjemnej jazdy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 . Kupilem Hummera H3 :lol2: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witojcie kumowie Bez tragizowania :-D Po glebokim zastanowieniu doszedlem do kilku wnioskow: Ram jest troche za duzy na Holandie mialem problem z Rangerem a H3 jest cos kolo yego wiec bedzie latwiej. I po odbyciu kilku rozmow ze znajomymi i prob terenowych doszedlem do wniosko ze do moich potrzeb bardziej sie nada hummer, zmieszcza sie dwa psy (dogi niemieckie) no i terenowo bije na glowe Ram'a. H3 jest z maksymalnym doposazeniem terenowym , opony, inny reduktor, oslony itd. Moze jak wroce do polski i wyprowadze sie w gory to do wozenia drewna kupie picupa ale napewno made in USA. Pozdrawiam Peace :git: Cytuj Pozdr Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witojcie kumowieBez tragizowania :-D Po glebokim zastanowieniu doszedlem do kilku wnioskow: Ram jest troche za duzy na Holandie mialem problem z Rangerem a H3 jest cos kolo yego wiec bedzie latwiej. I po odbyciu kilku rozmow ze znajomymi i prob terenowych doszedlem do wniosko ze do moich potrzeb bardziej sie nada hummer, zmieszcza sie dwa psy (dogi niemieckie) no i terenowo bije na glowe Ram'a. H3 jest z maksymalnym doposazeniem terenowym , opony, inny reduktor, oslony itd. Moze jak wroce do polski i wyprowadze sie w gory to do wozenia drewna kupie picupa ale napewno made in USA. Pozdrawiam Peace :git: Ja cię proszę H3 i doposażenie terenowe :mrgreen: terenowo H3 nie bije na głowę nawet pandy 4x4, ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem inny reduktor :mrgreen: H3 to nawet hummer nie jest...ale każdy lubi co innego miłego użytkowania tego czegoś :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 no i terenowo bije na glowe Ram'a Chcesz się spróbować ??? MOże bije długiego seryjnego RAMa an bliźniakach, ale nie każdego RAMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 no i terenowo bije na glowe Ram'a. Nie krytykuje Twojego wyboru, ale tutaj to chyba całkowicie nie wiesz co piszesz. Poczytaj o Ramie więcej, przejedz się Ramem i oceniaj jego możliwości. Mijasz się z prawdą tak jak większość ludzi w Polsce na temat wogóle amerykanskiej motoryzacji. Ten ktoś kto Ci to powiedział znał się na H3 pewnie tak samo jak ty przed zakupem, a i po zakupie niewiele możesz powiedziec, bo masz go krótko. No i mudder ma racje H3 z Hummerem łączy chyba tylko pewne małe podobienstwo w wyglądzie. Banan, H3 to zupełnie inne auto od Hummera. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 .... Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No H3 to w większości chyba z plastiku wszystko mają jak się takim kiedyś karnąłem to się załamałem . No i klaustrofobicznie małe są w środku . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja cię proszę H3 i doposażenie terenowe :mrgreen: terenowo H3 nie bije na głowę nawet pandy 4x4, ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem inny reduktor :mrgreen: H3 to nawet hummer nie jest...ale każdy lubi co innego miłego użytkowania tego czegoś :mrgreen: podpisuje sie ;) Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Sprintel, a co ty kasztanisz samymi cytatami? :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No H3 to w większości chyba z plastiku wszystko mają jak się takim kiedyś karnąłem to się załamałem . No i klaustrofobicznie małe są w środku . to po jaką cholerę H3 kupiłeś :shock: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No H3 to w większości chyba z plastiku wszystko mają jak się takim kiedyś karnąłem to się załamałem . No i klaustrofobicznie małe są w środku . to po jaką cholerę H3 kupiłeś :shock: To nie Jaber kupił tylko Banan... :pala: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi