Skocz do zawartości

Zna ktos tego Dodge'a?

Banan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Carfax i Autocheck

To wiadomo. Juz od dluzszego czasu szukam auta i dzieki autocheck nie kupilem Wranglera ktory chyba zatrzymal pociag przodem, Hummera H3 ktory uczyl sie nurkowac. 40 zl za autocheck a ile kasy uratowane.

toolmetal napisał/a:

To Ram kolegi @Tygrysa z naszego foruma

Wal do niego ....

Prawdopodobnie masz rację, tylko, że w ogłoszeniu są namiary na komis, więc może już go sprzedał w rozliczeniu... albo jest właścicielem tego komisu

Dzeiki za info o @Tygrysie ;-)

A co do auta jest wystawiony w komisie ale to auto wlasciciela.

Jestem w trakcie rozmow :-)

Pozdr

Banan

• 2 tygodnie później...

Oj tam, panowie, Hummer H3 to przecież od strony podwoziowo mechanicznej Chevrolet Colorado, więc przy odrobinie dobrej woli można uznać, że Banan kupił pickupa... ;-) Tylko inaczej zapakowanego :mrgreen:

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Witojcie kumowie

Bez tragizowania :-D

Po glebokim zastanowieniu doszedlem do kilku wnioskow:

Ram jest troche za duzy na Holandie mialem problem z Rangerem a H3 jest cos kolo yego wiec bedzie latwiej.

I po odbyciu kilku rozmow ze znajomymi i prob terenowych doszedlem do wniosko ze do moich potrzeb bardziej sie nada hummer, zmieszcza sie dwa psy (dogi niemieckie) no i terenowo bije na glowe Ram'a. H3 jest z maksymalnym doposazeniem terenowym , opony, inny reduktor, oslony itd.

Moze jak wroce do polski i wyprowadze sie w gory to do wozenia drewna kupie picupa ale napewno made in USA.

Pozdrawiam Peace :git:

Pozdr

Banan

Witojcie kumowie

Bez tragizowania :-D

Po glebokim zastanowieniu doszedlem do kilku wnioskow:

Ram jest troche za duzy na Holandie mialem problem z Rangerem a H3 jest cos kolo yego wiec bedzie latwiej.

I po odbyciu kilku rozmow ze znajomymi i prob terenowych doszedlem do wniosko ze do moich potrzeb bardziej sie nada hummer, zmieszcza sie dwa psy (dogi niemieckie) no i terenowo bije na glowe Ram'a. H3 jest z maksymalnym doposazeniem terenowym , opony, inny reduktor, oslony itd.

Moze jak wroce do polski i wyprowadze sie w gory to do wozenia drewna kupie picupa ale napewno made in USA.

Pozdrawiam Peace :git:

Ja cię proszę H3 i doposażenie terenowe :mrgreen:

terenowo H3 nie bije na głowę nawet pandy 4x4, ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem inny reduktor :mrgreen:

H3 to nawet hummer nie jest...ale każdy lubi co innego miłego użytkowania tego czegoś :mrgreen:

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen:

no i terenowo bije na glowe Ram'a.

Nie krytykuje Twojego wyboru, ale tutaj to chyba całkowicie nie wiesz co piszesz. Poczytaj o Ramie więcej, przejedz się Ramem i oceniaj jego możliwości. Mijasz się z prawdą tak jak większość ludzi w Polsce na temat wogóle amerykanskiej motoryzacji. Ten ktoś kto Ci to powiedział znał się na H3 pewnie tak samo jak ty przed zakupem, a i po zakupie niewiele możesz powiedziec, bo masz go krótko.

No i mudder ma racje H3 z Hummerem łączy chyba tylko pewne małe podobienstwo w wyglądzie. Banan, H3 to zupełnie inne auto od Hummera.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Ja cię proszę H3 i doposażenie terenowe :mrgreen:

terenowo H3 nie bije na głowę nawet pandy 4x4, ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem inny reduktor :mrgreen:

H3 to nawet hummer nie jest...ale każdy lubi co innego miłego użytkowania tego czegoś :mrgreen:

podpisuje sie ;)

Dodge Dakota 2001 4,7 V8

Samurai 1.9D

No H3 to w większości chyba z plastiku wszystko mają jak się takim kiedyś karnąłem to się załamałem . No i klaustrofobicznie małe są w środku .

to po jaką cholerę H3 kupiłeś :shock:

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen: