uBaW Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ...nazywam sie błażej nie ukrywam że od dłuższego czasu marzyło mi sie takie forum! moja historia od pickupów zaczeła sie jakies 5 lat temu jak przez przypadek zakupiłem hiluxa 86r....przez przypadek bo szukałem auta do pracy mam firmę budowlaną a stał takowy w centrum wawy wiec zostawiłem kartke okazało się że to 1szy właściciel na mienie przesiedlencze sprowadził auto było biedne w złym stanie blacharskim ale było ewenementem co sie póżniej okazało silnik 2.4 kompresor 145ps szatan rwd!!! szukanie na necie i pierwsze przeróbki autko wygladało tak jak je skonczyłem... potem były kolejne.. navara d22,mazda b2500, tundra i force , frontier 2,4 po lekkich przeróbkach: prawie pickup 4runner hardtop o to moje obecne cudo heavy duty 7,5l v8custom silverado: posiadam również od 5 lat nie zniszczalną toyote t100 tundre moje ukochane autko 600000tys przebiegu i bezawaryjne i super szybkie super wygodne the best pickup in the world:): hmm tak wygląda sytuacja jak sie rozpoczeła moja milość do pickupów pozdrawiam serdecznie raz jeszcze wszystkich forumowiczów!!! Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witamy serdecznie!!! Nooo, prawdziwy miłośnik pickupów. Twój garaż robi niesamowite wrażenie, od razu widać, że jesteś pozytywnie zakręcony. Ciekawi mnie ten Chevy... możesc coś więcj o nim napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Siem. To samo nasunęło mi się na myśl, prawdziwy zakręceniec pickupowy. Tak trzymaj. :-P ;-) Ciekawi mnie ten Chevy... możesc coś więcj o nim napisać? Też mnie ciekawi , ale załóż inny temat na opowieści. Nie offtopujmy. Acha... no i zapraszamy za tydzień na zlot. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witamy, Oczywiście już z samego początku widać, prawdziwy i zakręcony miłośnik pickupów :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 aloha Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Powitać kolegę!!! Powitać!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Miło mi dzięki pozdrawiam. Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Również witam . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witamy Jabera również... po długiej bardzo przerwie... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Bo ja z tajniaka bywam :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi