Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Maja 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 no i w takich sytuacjach jak jesteś sam, to przydały by się porządne progi hi-lift i trapy :mrgreen: , miejsca na te szpeje masz na pickupie aż za dużo :lol: a ta laweta to tylko jako pomoc z wyciagarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 no i jeszcze padało brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 No nieżle ;-) Stopni nie pogiąłeś?Bo widzę że na nich się trochę Nissan oparł. A ta góra to może część tej piaskowni gdzie mamy się spotkać? Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja miałem także ciekawą przygodę i przyjechali po mnie koledzy offroaderzy , tyle, że żaden z nich nie dysponował autem4x4 (wszystko "na kanałach" :lol: ) . Ja już w czarnych wizjach zacząłem coś przygadywać o lawecie... A oni na to: NIGDY... lawetami to pedały i frajerzy... Suma sumarum wróciłem o 2:00 w nocy... na własnych kołach (!!) (dwa skrajne przbiłem na pułapkach w lesie :roll: ) pościerałem tylko białe napisy BFG AT , hehehe :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 wystarczylby szpadel i powoli bys sie wykopal ... pani z tylu tez moglaby pomoc :) Cytuj Rider Team Mitsubishi L200 RalliArt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no nie... co by nie powiedziec - zrobiłeś to profesionalnie - ciężko nam będzie to powtórzyć ale jestem przekonany że każdy posiadacz pickupa niechybnie rozpocznie ćwiczenia w :wieszaniu: A tak poważnie.... fajne foty i niezła przygoda, a jak nie ma strat to jeszcze lepiej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Troche wprawy i taką górkę przejdziesz z palcem w nosie. Ze zdecydowanie i z butem i wszystko ;) Cytuj Mazda B2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Troche wprawy i taką górkę przejdziesz z palcem w nosie. Ze zdecydowanie i z butem i wszystko ;) taaa, taktyka 0 1-dynkowa :mrgreen: , takie górki to tylko technicznie trzeba przejeżdzć, a jak z butem to trzeba sie liczyć z czętą naprawą zawiechy :-/ generalnie każdy pickup słabo znosi kąt rampowy :-? , taki urok sporego rozstawu osi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dlatego piszę, technicznie - czyli butem :) ;) Cytuj Mazda B2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi