Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Maja 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 no i w takich sytuacjach jak jesteś sam, to przydały by się porządne progi hi-lift i trapy :mrgreen: , miejsca na te szpeje masz na pickupie aż za dużo :lol: a ta laweta to tylko jako pomoc z wyciagarką? Cytuj
jacoblack Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 No nieżle ;-) Stopni nie pogiąłeś?Bo widzę że na nich się trochę Nissan oparł. A ta góra to może część tej piaskowni gdzie mamy się spotkać? Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;)
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja miałem także ciekawą przygodę i przyjechali po mnie koledzy offroaderzy , tyle, że żaden z nich nie dysponował autem4x4 (wszystko "na kanałach" :lol: ) . Ja już w czarnych wizjach zacząłem coś przygadywać o lawecie... A oni na to: NIGDY... lawetami to pedały i frajerzy... Suma sumarum wróciłem o 2:00 w nocy... na własnych kołach (!!) (dwa skrajne przbiłem na pułapkach w lesie :roll: ) pościerałem tylko białe napisy BFG AT , hehehe :-P Cytuj
rider Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 wystarczylby szpadel i powoli bys sie wykopal ... pani z tylu tez moglaby pomoc :) Cytuj Rider Team Mitsubishi L200 RalliArt
engel Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 no nie... co by nie powiedziec - zrobiłeś to profesionalnie - ciężko nam będzie to powtórzyć ale jestem przekonany że każdy posiadacz pickupa niechybnie rozpocznie ćwiczenia w :wieszaniu: A tak poważnie.... fajne foty i niezła przygoda, a jak nie ma strat to jeszcze lepiej :-) Cytuj
Pablos Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Troche wprawy i taką górkę przejdziesz z palcem w nosie. Ze zdecydowanie i z butem i wszystko ;) Cytuj Mazda B2500
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Troche wprawy i taką górkę przejdziesz z palcem w nosie. Ze zdecydowanie i z butem i wszystko ;) taaa, taktyka 0 1-dynkowa :mrgreen: , takie górki to tylko technicznie trzeba przejeżdzć, a jak z butem to trzeba sie liczyć z czętą naprawą zawiechy :-/ generalnie każdy pickup słabo znosi kąt rampowy :-? , taki urok sporego rozstawu osi Cytuj
Pablos Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 dlatego piszę, technicznie - czyli butem :) ;) Cytuj Mazda B2500
Rekomendowane odpowiedzi