bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Chciałem dzis troche odsniezyc plac i załatwiłem sobie oponę,tzn. nie dokonca poprostu spadła :evil: ale juz byłem u wulkanizatora i jest na swoim miejscu. Filmik to tylko namiastka tego co tam wyprawiałem ;-) Słychac jak strzeliła opona. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 założyłem zapas,przejechałem sie i wszystko wskazuje na to ze ok, oglądałem i zdaje sie ze bedzie dobrze- czas pokaże Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
drug Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... _________________ Dla tego myśli o CTD :-P Cytuj
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... :-P Czemu tak myslisz? Lubie go bardzo ;-) Jedne ,ale własnie przydało by sie cos mocniejszego :twisted: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Jonko Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Ależ pięknie bulgocze ten FLOWMASTER ;-) Cytuj
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Ależ pięknie bulgocze ten FLOWMASTER Jonko, druga wydechy ładniej bulgoczą :cry: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Rekomendowane odpowiedzi