bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Chciałem dzis troche odsniezyc plac i załatwiłem sobie oponę,tzn. nie dokonca poprostu spadła :evil: ale juz byłem u wulkanizatora i jest na swoim miejscu. Filmik to tylko namiastka tego co tam wyprawiałem ;-) Słychac jak strzeliła opona. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 założyłem zapas,przejechałem sie i wszystko wskazuje na to ze ok, oglądałem i zdaje sie ze bedzie dobrze- czas pokaże Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... _________________ Dla tego myśli o CTD :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba nie lubisz swojego Rama... :-P Czemu tak myslisz? Lubie go bardzo ;-) Jedne ,ale własnie przydało by sie cos mocniejszego :twisted: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ależ pięknie bulgocze ten FLOWMASTER ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ależ pięknie bulgocze ten FLOWMASTER Jonko, druga wydechy ładniej bulgoczą :cry: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi