bodano Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zwróccie uwage czym bedzie gasił silnik http://www.joemonster.org/filmy/2811/Jak_Dzidek_rozwalil_nie_swoje_BMW to dopiero czub :shock: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Hahahaha widziałem już tego debila jakiś czas temu. Pasuje do tej marki jak nic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Bez komentarza. Gupich nie sieją (pisownia zamierzona) Mi jest dodatkowo przykro, bo ta beta miała rejestrację ze Szczecina, a ja stamtąd pochodzę :oops: . Wsydzę się za tego debila. Bez względu, czy to była by Beemka, Syrenka, Żuk, czy Moskwicz, zajeździł auto tak, że aż mnie zabolało. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Bez komentarza... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 typowy polski mechanik . od mojego taty tez taki artysta wynajmuje chale . a jak popije to świruje cudzymi autami .... no coz . o cudze sie nie dba . Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie chciałem zakładać nowego tematu tylko dla tego durnego wierszyka. Durny, ale śmieszny: mknę beemą doić krowę sekret wielki wam dziś zdradzę biznes we wsi swój prowadzę krowy doję, gnój wywożę wszystko robię swoim wozem gdy robotę swą odwalę cicho w stajni konia walę życie słodzi mi troszeczkę myśl, że mam swą beemeczkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 dobreeeee... :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi