najman Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Znalazlem cos takiego http://www.usa.istore.pl/sklep,2602,,,03,nokaut,pl-pln,707122,0.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=707122 i tu http://amerykany.pl/view/4167 chcialbym kupil cos bardzo mocnego bo te oryginalne wyrobily sie po niecalych 40tys km:/ Cytuj 2005 ram 1500 hemi 5.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Najman, wstaw w swój opis czym jeżdzisz, tak jak ma wiekszość użytkowników. Komunikacja z Tobą na podobne tematy będzie łatwiejsza. Pozdr... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najman Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wlasnie dzisiaj wstawilem, ale zmienilem maila w profilu swoim i moze dlatego zniknelo. Jezdze takim ramkiem jak Twoj;) Cytuj 2005 ram 1500 hemi 5.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 najman, ja zrobiłem juz ponad 50000km i nie mam takiego problemu, a mam fabryczne. Auto ma 87000 mil. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Znalazlem cos takiego http://www.usa.istore.pl/sklep,2602,,,03,nokaut,pl-pln,707122,0.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=707122 i tu http://amerykany.pl/view/4167 chcialbym kupil cos bardzo mocnego bo te oryginalne wyrobily sie po niecalych 40tys km:/ opony felgi masz oryginalne czy cos zmieniales? Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najman Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wszystko oryginalne, ale auto pracuje w ciezkich warunkach. Przy stawach hodowlanych i czesto jezdzi z ladunkiem po niezbyt rownej i twardej powierzchni. Wiecie gdzie kupic oryginalne np? Cytuj 2005 ram 1500 hemi 5.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wszystko oryginalne, ale auto pracuje w ciezkich warunkach. Przy stawach hodowlanych i czesto jezdzi z ladunkiem po niezbyt rownej i twardej powierzchni. Wiecie gdzie kupic oryginalne np? Zadzwon tu 698 741 741. To firma z Wrocławia która ma nowe czesci do amerykanców. Są też pod tym adresem Ja u nich kupuje czesci od dwóch lat i są solidni i nie są drodzy. W sklepie internetowym do Rama prawie nie ma nic, ale przez telefon okazuje się, że mają więcej części. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najman Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ok dzieki za namiar. Niestety nie maja nic z wyzszej polki, wszystko sredniej jakosci czyli gorsze od oryginalu:/ Wiecie moze gdzie mozna kupic cos lepszego? Jest jakas nazwa firmy ktora robi bardzo dobre jakosci zamienniki? Cytuj 2005 ram 1500 hemi 5.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Mopar ? szukaj tu - http://www.summitracing.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Moze ktos jeszcze ma w Polsce nowe oryginały, ale jesli chodzi o cos lepszego od oryginału to musisz chyba ciagnac bezposrednio z US. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najman Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zamowilem te sredniej jakosci, zobaczymy jak bedzie. Nie sa drogie bo po 140zl a wymiana u znajomego mechaniora tez nieduzo;) Dzieki jeszcze raz za namiar, gosc rzetelnie powiedzial ze nie jest to najwyzsza polka, nie naciagal tylko szczerze powiedzial. Pozdr Cytuj 2005 ram 1500 hemi 5.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 nie jest to najwyzsza polka, nie naciagal tylko szczerze powiedzial. Właśnie za to ich szanuje i polecam. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ja mam do sprzedania, lewy drążek kierowniczy - oryginał Mopara sprowadziłem razem z końcówką drążka, ale tylko potrzebna była wymiana samej końcówki (i też po przebiegu 6000 mil) pozdrawiam Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 w Intercars Bielany kosztyje (o dziwo ) 160 zl za sztuke. w pieknym moparowskim woreczku. tak przynajmniej bylo 2 miesiace temu. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 W dniu wczorajszym podczas zawracania pękł mi sworzeń łączący maglownicę z pierwszym drążkiem kierowniczym. Wrażenia bezcenne, kierownica na maksa w lewo a auto odjeżdża prosto. Całe szczęście przy małej prędkości i w takim miejscu, że było gdzie zjechać, przynajmniej połową auta z pasa ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ... podczas zawracania pękł mi sworzeń łączący maglownicę z pierwszym drążkiem kierowniczym. Wrażenia bezcenne... Z czego oni w tym meksyku klepią te Ramy? :shock: A tak na serio - wada materiałowa? Przecież niemożliwe, żeby tak samo z siebie pękło... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 masakra, może nigdy nie był smarowany ? nie pukał wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 RAM III Gen nie ma nigdzie smarowniczek w oryginale. (przynajmniej do tej pory nie zauważyłem leżąc kilkanaście razy pod autem) Wcześniej nie pukał, nie stukał, nic. Po prostu jeden strzał i luźna kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 jest jeszcz opcja, ze mogli żle ponaciągać ( o ile byl bity ) i naprężenia zrobily swoje , odzywam sie w temacie , na ktorym kompletnie sie nie znam :oops: . jESTEM DUMNY , ZE PRZYNAJMIEJ MAM TEGO SWIADOMOSC ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A ja właśnie jestem na etapie poszukiwań lewej końcówki drążka oraz prawego drążka (bo końcówka jest nie wymienna). Ustaliłem że to ma być do Rama 1500 4WD rocznik 1998-1999. Niestety na allegro nie doszukałem się. Cytuj DODGE RAM 5.9 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Weź numer VIN i udaj się do serwisu Fiata, lub Dodge. Tam Ci to wynajdą i zamówią. Koszty niewielkie, więc nie ma co się pieprzyć ze ściąganiem ze stanów. Ew. Zuzcar Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Weź numer VIN i udaj się do serwisu Fiata.... Cudnie, jeszcze trochę i będzie to można w Biedronce kupić :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Weź numer VIN i udaj się do serwisu Fiata.... Cudnie, jeszcze trochę i będzie to można w Biedronce kupić :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi